Δεν κατέθεσε υπόμνημα η πλευρά Τζέιμς, αναβάλλεται η εκδίκαση!

Το διαιτητικό δικαστήριο της FIBA δεν θα συνεδριάσει σήμερα για την υπόθεση του Ντομινίκ Τζέιμς. Ειδοποίησε την ΚΑΕ Άρης ότι η πλευρά του παίκτη δεν κατάθεσε εγκαίρως το υπόμνημά της και της δόθηκε παράταση να το κάνει μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (6/2), οπότε λογικά η υπόθεση θα απασχολήσει την Παγκόσμια Ομοσπονδία την προσεχή Τρίτη!

Η ΚΑΕ Άρης ήταν νομότυπη και κατέθεσε έγκαιρα το υπόμνημά της, μέσα στο οποίο εξηγεί αναλυτικά την θέση της για την συγκεκριμένη διαμάχη. Η BDA Sports και ο Τζέιμς δεν το έκαναν αυτό! Παρότι ουσιαστικά αυτοί… προκάλεσαν όλη αυτή την αναστάτωση, παρότι αυτοί επιδίωξαν να πάει η υπόθεση στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, εντούτοις δεν κατέθεσαν το υπόμνημά τους εντός των χρονικών ορίων που είχε θέσει το διαιτητικό δικαστήριο…

Τους δόθηκε παράταση τριών ημερών και θα πρέπει μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας να κατατεθεί το υπόμνημα, ώστε να συνεδριάσει το δικαστήριο και να εκδικάσει την υπόθεση. Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι επικρατεί μια σύγχυση στην πλευρά του Τζέιμς, όπως επίσης είναι εύκολα κατανοητό ότι αν δεν κατατεθεί υπόμνημα, τότε η υπόθεση γέρνει κατά πολύ στην πλευρά του Άρη!

Όχι ότι οι κίτρινοι δεν έχουν το δίκιο με το μέρος τους, άλλωστε και χθες η BDA Sports προσπάθησε με δύο τρόπους να κλείσει το θέμα εκτός δικαστηρίου, με την καταβολή ενός χρηματικού ποσού στον Άρη και την “προσφορά” του Μπεν Ούζοχ.

To Top