Ο περσινός ήρωας, Ντανίλο, αναζητά την καθιέρωση (video)

Ο Ντανίλο Περέιρα, πρωταγωνιστής στην τελευταία επίσκεψη και νίκη του Άρη στα Πηγάδια (1-2, τον περασμένο Απρίλιο), προσπαθεί σήμερα να καθιερωθεί στην Πάρμα, όπου έχει λιγοστές αλλά αυξανόμενες ευκαιρίες.

Ο 21χρονος Πορτογάλος μέσος είχε μεγάλη συμβολή στο εντυπωσιακό «5 στα 5» που είχε κάνει η ομάδα του Σάκη Τσιώλη στο φινάλε της περσινής σεζόν, επιχειρώντας να μπει στα πλέι οφ. Μάλιστα, η πέμπτη και τελευταία νίκη είχε τη δική του σφραγίδα, αφού είχε σημειώσει το δεύτερο γκολ των «κίτρινων» στην επικράτηση με 1-2 επί της Ξάνθης στις 17 Απριλίου 2011.

Παρά την επιθυμία των ανθρώπων του Άρη, ο Ντανίλο επέστρεψε αμέσως μετά στην Πάρμα, η οποία δεν θέλησε να τον ξαναδώσει δανεικό. Τον κράτησε στο ρόστερ της, αλλά τον είχε… ξεχασμένο στους πρώτους μήνες της φετινής περιόδου.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν σταδιακά για τον νεαρό χαφ, που μέσα στον τελευταίο ενάμιση μήνα μετρά τρεις συμμετοχές, έστω και ολιγόλεπτες. Μπήκε ως αλλαγή στο 77′ στην ισοπαλία 3-3 με την Κατάνια στις 21 Δεκεμβρίου, έπαιξε από το 60′ στην ευρεία ήττα 5-0 από την Ίντερ στις 7 Ιανουαρίου και πέρασε επίσης ως αλλαγή στο 71′ στη νίκη 3-1 επί της Σιένα στις 15 Ιανουαρίου.

Στον Άρη, πάντως, κανείς δεν έχει ξεχάσει τον ψηλόλιγνο παίκτη με καταγωγή από τη Γουινέα – Μπισάου, ο οποίος ξεχώριζε μεταξύ άλλων για τα ευθύβολα σουτ που εξαπέλυε…

Δείτε το γκολ του Ντανίλο Περέιρα και όλα τα στιγμιότυπα του περσινού ματς Ξάνθη – Άρης 1-2:
{youtube}pQDXugdVeio|640|360|1{/youtube}

To Top