Δεν καταθέτει ένσταση για τον Ουμπίντες

Ο Άρης δεν πρόκειται να υποβάλει ένσταση για να άρει την τιμωρία του Χαβιέρ Ουμπίντες, γιατί οι άνθρωποι της ομάδας μελέτησαν το νομικό πλαίσιο και διαπίστωσαν πως η ένστασή τους θα πέσει στο κενό. Κατά συνέπεια, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός χάνει τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Οι κίτρινοι είχαν έτοιμο το βίντεο από τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο οποίο ξεκάθαρα φαίνεται πως ο Παπούλης “κοροϊδεύει” τον Μήτσιο και “κερδίζει” το φάουλ από τον Ουμπίντες. Η δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του Άρη είναι ανύπαρκτη, όμως το βίντεο βάσει των νέων κανονισμών δεν μπορεί να δικαιώσει τον Άρη και τον παίκτη.

Το βίντεο χρησιμοποιείται μόνο σε περιπτώσεις που ένα γεγονός στη διάρκεια του αγώνα διέλαθε του διαιτητή. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού ουσιαστικά ο… πρωταγωνιστής στη φάση είναι ο Μήτσιος, άρα το όλο θέμα άπτεται στη ΚΕΔ, η οποία είναι αρμόδια να κρίνει την διαιτηία του Ηπειρώτη ρέφερι.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα κατατεθεί ένσταση και έτσι ο Ουμπίντες μένει οριστικά εκτός μάχης για τον αγώνα με τον Πανιώνιο και πλέον ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έχει να… προβληματιστεί για το ποιος παίκτης θα πάρει τη θέση του Αργεντινού.

To Top