ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα! Χαλκίδης (Πανσερραϊκού): «Προτιμώ να βγει η Λαμία»

Ο πρώην πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Χαλκίδης, δεν έκρυψε την προτίμησή του στη Λαμία για άνοδο στη Σούπερλιγκα. Στις Σέρρες αφού “ξέχασαν” να διαμαρτυρηθούν για το γκολ οφσάιντ, δεν κρατάνε ούτε τα… προσχήματα σε δημόσιο βήμα.

Ο Παναγιώτης Χαλκίδης παραχώρησε συνέντευξη στον Metropolis 95,5 και αρχικά ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Πανσερραϊκός δεν αντέδρασε επισήμως για το επίπεδο της διαιτησίας στον αγώνα με τη Λαμία. «Δεν κάναμε κάτι λόγω του ότι αυτή τη στιγμή δεν διεκδικούμε κάτι. Το είδε εξάλλου όλη η Ελλάδα και η Ευρώπη, έγινε viral οπότε ποιος ο λόγος να διαμαρτυρηθούμε; Κυρίως από τη στιγμή που η ΚΕΔ πήρε τη σημαία του επόπτη».

Ρωτήθηκε για το επίπεδο της διαιτησίας της Football League και κυρίως για τους αγώνες της Λαμία. «Δεν θέλω να μπω σ’ αυτή τη διαδικασία, δεν άπτεται τις αρμοδιότητάς μου. Μην με βάζετε να έρθω σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που δεν φταίνε. Δεν είναι αρμοδιότητα του προέδρου να κρίνει τον κάθε βλαμμένο ή ανίκανο».

Σε ότι αφορά τις δικές του προτιμήσεις για την άνοδο, είπε: «Λόγω της αντιπαλότητας που είχαμε με τον Άρη, προτιμώ να βγει η Λαμία.

Σχετικά με τις σχέσεις του Πανσερραϊκού με τον Άρη, οι οποίοι θα συγκρουστούν την προσεχή Κυριακή(30/4), είπε: «Εγώ τα παρακολουθώ σαν θεατής. Με τον Άρη είχαμε μια χρονιά αντιπαλότητας λόγω κοινών στόχων. Εμπειρικά βλέπω ότι ο Άρης έχασε έδαφος και τα δύο φαβορί είναι ο Απόλλων και η Λαμία. Μακάρι να τους κερδίσει και τους δύο ο Άρης και να πάρει το Πρωτάθλημα. Με την τωρινή διοίκηση του Άρη έχουμε καλές σχέσεις, ήταν άψογη η φιλοξενία μας στον αγώνα του πρώτου γύρου κι εμείς θα ανταποδώσουμε».

Ρωτήθηκε για το αν ο Πανσερραϊκός θα δεχθεί πριμ από άλλη ομάδα ώστε να κερδίσει τον Άρη και απάντησε: «Εμείς θα παίξουμε για την ιστορία μας. Δε υπάρχει περίπτωση να έρθει η Λαμία και να μας πει ‘κερδίστε’ κι εμείς να το δεχθούμε. Ούτε μία στο εκατομμύρια. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί χρήματα ο Πανσερραϊκός».

To Top