ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η γνωστή προπαγάνδα ξαναχτύπησε: πώς το 15% για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης έγινε 100%! Μέχρι και ο Μπουτάρης το παραδέχθηκε

Είναι γνωστό ότι στον συμπολίτη τρέφονται όλα τα χρόνια με ψευδαισθήσεις, ωραιοποιημένα παραμύθια και δήθεν “μάχες” κατά του κατεστημένου. Γνωστός επίσης και ο μηχανισμός της προπαγάνδας, όπου παρουσιάζονται τα άσπρα… μαύρα.

Τελευταίο κρούσμα των “πρωταθλητών του Αυγούστου” είναι η υπόθεση του ΟΛΘ και του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, όπου ο μεγαλομέτοχος του συμπολίτη συμμετέχει στην κοινοπραξία, η οποία αναμένεται να πάρει τα ηνία. Δεν την πήρε ακόμη, αλλά αναμένεται να την πάρει, μετά από μια σειρά διαδικασιών.

Το ποσοστό συμμετοχής του; Είναι 15% στο… 67% των μετοχών που αποκτά η πλειοψηφία. Λεπτομέρειες. Τι 15% στο 67%, τι 100% σε όλο το λιμάνι.

Την ίδια ώρα όμως, η γνωστή “μηχανή” πέρασε δημόσια ότι έγινε το “απόλυτο αφεντικό του λιμανιού”. Ψιλά γράμματα.

Μέχρι και ο Γιάννης Μπουτάρης “μίλησε” και παραδέχθηκε τα πραγματικά νούμερα, λέγοντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης ότι: “Έχει ένα μικρό ποσοστό στην κοινοπραξία…”.

Μπορεί ο καθένας να κάνει τις συγκρίσεις και να διαπιστώσει πολλά σε θέματα γενικότερης νοοτροπίας και “εντός των συνόρων”. Εκεί όπου ο ένας θέλει να φάει τις σάρκες του άλλου.

 

To Top