ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν μπήκε ούτε ευρώ στα ταμεία της ΚΑΕ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο!

Ένα γεγονός που αποτέλεσε – και ενδεχομένως να αποτελέσει και την επόμενη σεζόν – εμπόδιο στην εύρυθμη λειτουργία της ΚΑΕ σε οικονομικό επίπεδο είναι ότι δεν εισέπραξε ούτε ευρώ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Με διάφορους νομικούς τρόπους τα χρήματα (175.000 ευρώ) από την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην ΕΡΤ ήταν εξαρχής μπλοκαρισμένα για την ΚΑΕ Άρης.

Πιστωτές όπως ο Νίκος Πετράτος με τους παίκτες που εκπροσωπεί (από το άρθρο 99), ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο Δημήτρης Βεργίνης, ο Σπύρος Μούρτος και ο μάνατζερ Ισίδωρος Κούνουπας ήταν αυτοί που μπλόκαραν νομικά αυτό το έσοδο για την ΚΑΕ προκειμένου να εισπράξουν χρήματα για τις οφειλές που υπήρχαν.

Είναι δεδομένο ότι η κάθε (νέα) διοίκηση στον Άρη πληρώνει σπασμένα περασμένων ετών, ενδεχομένως όμως θα έπρεπε με πιο πειστικό (και πιεστικό) τρόπο να γίνουν διακανονισμοί με αυτούς τους πιστωτές, ώστε να χρησιμοποιηθούν και αυτά τα 175.000 ευρώ με τον τρόπο που η διοίκηση θα ήθελε.

Οφειλές υπάρχουν ακόμα, άρα με τον ίδιο τρόπο θα επιδιωχθεί – όπως και με την κατάπτωση της εγγυητικής – κάτι ανάλογο και την επόμενη σεζόν.

Πλέον, γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση με όλους αυτούς (υπάρχουν επίσης οι Ζάρας, Πρίφτης…) για να μην μπλοκαριστούν και την επόμενη σεζόν τα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

To Top