ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι στόχοι του Καμπερίδη για την περιφέρεια του Άρη και τα τρία (διαφορετικά) “όχι”

Πρώτοι στόχοι του Σάββα Καμπερίδη το περασμένο καλοκαίρι ήταν τρεις Αμερικανοί που σήμερα αγωνίζονται σε άλλες ελληνικές ομάδες και δεν επέλεξαν τον Άρη γιατί έχει χάσει την αξιοπιστία του στην αγορά.

Ο τεχνικός του Άρη είχε μιλήσει ο ίδιος και με τους τρεις παίκτες, όπως και με τους εκπροσώπους τους.

Πρώτος στόχος ήταν ο Μάλκολμ Γκρίφιν. Ο παίκτης είχε αποδεχθεί να παίξει στον Άρη υπό τις οδηγίες του Καμπερίδη, όμως ο Αμερικανός ατζέντης του ήταν ανένδοτος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, διότι ο Άρης δεν έχει εξοφλήσει ακόμα τον Γκάρι Μπελ. Δεν ήθελε να ακούει για Άρη και έτσι ο παίκτης του κατέληξε στον ΠΑΟΚ.

Ο Γουίλ Χάτσερ ήταν παίκτης που ήθελε πολύ ο Καμπερίδης, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο Περιστέρι. Ο Χάτσερ έχοντας κακή εμπειρία από τον ΠΑΟΚ με πολλά οφειλόμενα, αποφάσισε να περιμένει την αγορά και να βρει ομάδα με τα χρήματα που θα ήθελε, έστω και μεσούσης της περιόδου. Τελικώς κατέληξε στον Ηρακλή μετά το δεύτερο μισό της σεζόν, δίχως να πει κανείς ότι έκανε και την πιο ορθή επιλογή…

Ο Τζέρι Σμιθ ήταν ο παίκτης που ήθελε ο Καμπερίδης στη θέση “2”. Τι φέρεται να είπε ο Αμερικανός στον τεχνικό του Άρη; “Μου αρέσει το πλάνο σου, αλλά έχω ακούσει τόσα για τον Άρη που δεν μπορώ να ρισκάρω να χάσω χρήματα σε αυτή τη φάση της καριέρας μου. Αν ήσουν σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, θα το σκεφτόμουν”.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως και γιατί εν τέλει ο Άρης οδηγήθηκε στις τελικές επιλογές του για τους ξένους του…

To Top