ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λόπεθ: Ο (πρώτος σοβαρός) τραυματισμός του αλλάζει τα δεδομένα για την Καρταχένα και τον Άρη

Μέχρι και οκτώ μήνες νοκ άουτ θα τεθεί ο Κριστιάν Λόπεθ λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού! Ήταν ο πρώτος του σοβαρός τραυματισμός στην καριέρα του, ο οποίος αλλάζει τα δεδομένα για την Καρταχένα και τον Άρη.

Ο Ισπανός επιθετικός αποδείχθηκε ο μεγάλος άτυχος των τελευταίων ημερών, όταν στον τελευταίο αγώνα με την Καρταχένα, όπου βρίσκεται δανεικός από τον Άρη υπέστη τελικά ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι και οκτώ μήνες, δηλαδή υπάρχει το σενάριο να επιστρέψει στα γήπεδα από το 2022!

Σημερινά δημοσιεύματα από την Ισπανία, επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι: “Ο 31χρονος επιθετικός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Έχει αγωνιστεί σε 17 ομάδες, αλλά αυτός ήταν ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός, ενώ ήταν στην καλύτερη του φόρμα. Έχει υπογράψει ένα υψηλό συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2022, κάτι που σημαίνει ότι η Καρταχένα δύσκολα θα προχωρήσει με τον Λόπεθ μετά τις 30 Ιουνίου όταν και λήγει ο δανεισμός”.

Η ουσία των δημοσιευμάτων από την Ισπανία είναι ότι η Καρταχένα ενώ αρχικά θα έβλεπε με καλό μάτι, το ενδεχόμενο να συνεχίσει με τον Λόπεθ, πολύ δύσκολα πλέιν θα ασχοληθεί με μια ανανέωση της συνεργασίας μαζί του κι έτσι θα επιστρέψει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην Θεσσαλονίκη, εντασσόμενος και πάλι στο δυναμικό του Άρη.

Αυτό που αποτελεί ερωτηματικό εάν θα υποβληθεί σε επέμβαση στην Ισπανία ή αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα από τη στιγμή που ανήκει στον Άρη και έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα.

To Top