ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πως οι Τολιόπουλος και Αγραβάνης από “κλεισμένοι” δεν έπαιξαν ποτέ στον Άρη

Το PRESSARIS ανέλυσε χθες το πώς και το γιατί ο Άρης διατήρησε στο ρόστερ του για δεύτερη σεζόν τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς. Στον αρχικό σχεδιασμό του ο Σάββας Καμπερίδης είχε για την περιφέρεια τον Βασίλη Τολιόπουλο και τον Γιάννη Αγραβάνη, αλλά για διαφορετικούς λόγους ουδείς έπαιξε φέτος στους κίτρινους.

Όντως ο Καμπερίδης είχε στο σχεδιασμό του την προσθήκη νέων Ελλήνων παικτών, που θα έχουν φιλοδοξία να διακριθούν μέσα από τον Άρη.

Με τον Τολιόπουλο και τον Αγραβάνη υπήρξαν καταρχήν συμφωνίες σε ότι αφορά στον αγωνιστικό ρόλο τους στην ομάδα.

Ο Τολιόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες είχε συμφωνήσει και οικονομικά με τον Άρη σε ένα ποσό κοντά στα 50.000 ευρώ, όμως αργότερα ζήτησε αύξηση, την οποία οι κίτρινοι δεν του έδωσαν και στράφηκαν σε άλλες λύσεις.

Ο Αγραβάνης συμφώνησε και στο οικονομικό, ήρθε στη Θεσσαλονίκη, έκανε μία προπόνηση με την ομάδα και εν συνεχεία προφασίστηκε ότι δεν του αρέσει το σπίτι που του είχαν δώσει και έφυγε πίσω για την Αθήνα. Επί της ουσίας “πούλησε” τον Άρη γιατί είχε ήδη προκύψει ενδιαφέρον από τον Προμηθέα, όπου ήταν ο αδελφός του.

Με αυτούς τους παίκτες στο ρόστερ του ο Άρης θα ενίσχυε τον ελληνικό κορμό του και θα προχωρούσε σε άλλες επιλογές ξένων παικτών, όμως η πραγματικότητα ήταν διαφορετική…

To Top