ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ψυχολογική “ένεση” από τον Μάντζιο και η ώρα των πράξεων για την 2η θέση!

Ο Άρης έχει γυρίσει σελίδα μετά την ανώμαλη προσγείωση της Κυριακής και την ήττα από την ΑΕΚ. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει, ενόψει της εξίσου δύσκολης και κρίσιμης συνέχειας των υποχρεώσεων του.

Χθες, πριν από την προπόνηση ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια να προκαλέσει ένα καλό ψυχολογικό ταρακούνημα και να ζητήσει από όλους να φέρουν εις πέρας την αποστολή που έχουν ήδη ξεκινήσει. Η ψυχολογική “ένεση” ήταν επιβεβλημένη στο χρονικό αυτό σημείο, την στιγμή που άπαντες καλούνται στις επτά αγωνιστικές μέχρι το φινάλε να “μιλήσουν” με πράξεις.

Το μήνυμα σαφές ότι όλα περνούν από το χέρι του Άρη, ο οποίος ναι μεν έχασε έδαφος, όχι όμως και την 2η θέση, στην οποία αυτός είναι ο απόλυτος ρυθμιστής αρκεί φυσικά να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται.

Θέμα χαλάρωσης δεν υφίσταται, την στιγμή που ο κιτρινόμαυρος προπονητής υπογράμμισε στην ομιλία του, ότι: “Η εμπιστοσύνη όλων προς την ομάδα και τις δυνατότητες της υπάρχει και εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα τερματίσουμε στη 2η θέση γιατί την αξίζουμε και δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη μετά από μια τόσο μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε μαζί εδώ και επτά μήνες”.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί λοιπόν μια καλή ευκαιρία για στείλει ο Άρης το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση με μια νίκη, φέρνοντας την Ευρώπη ακόμη πιο κοντά…

To Top