ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ευκαιρία του Άρη για αντίδραση, οι απουσίες κι οι ανέτοιμοι…

Ο Άρης ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, έχοντας μία σημαντική ευκαιρία μπροστά του, να αντιδράσει και να διατηρήσει το προβάδισμα για την 2η θέση.

Αν κάτι προβληματίζει τον Άκη Μάντζιο, είναι σίγουρα οι τραυματίες, αλλά και οι ανέτοιμοι ποδοσφαιριστές, γεγονός που μειώνει σημαντικά τις επιλογές του.

Ο Μπρούνο Γκάμα παραμένει αμφίβολος και ουσιαστικά η συμμετοχή του στην αποστολή, θα κριθεί την τελευταία στιγμή, χωρίς ακόμα να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, για το αν είναι με το μέρος του οι πιθανότητες.

Αντίθετα, εκτός θα είναι δεδομένα ο Μπρούνο Φελίπε, που δεν υπολογίζεται, διότι θα λείψει για το επόμενο 20ήμερο.

Δεν είναι μόνο αυτές οι απουσίες, αλλά και κάποιοι ποδοσφαιριστές, που ακόμα δεν είναι πλήρως έτοιμοι για να προσφέρουν πολλά περισσότερα, απ΄όσα μπορούν την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Ματίγια και ο Μήτρογλου, έπαιξαν λίγα λεπτά ως αλλαγή κόντρα στην ΑΕΚ, όμως ακόμα δεν έχουν ανακτήσει το χαμένο έδαφος λόγω των τραυματισμών τους και χρειάζονται πίστωση χρόνου.

Το θετικό είναι πως ο Ιωάννου, από χθες είναι και πάλι στην διάθεσή του, ενώ απουσίασε ξανά ο Κάτσε (λόγω στομαχικών διαταραχών) με τον Μπεναλουάν, να ανεβάζει σταδιακά ρυθμό, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι απόλυτα έτοιμος την Κυριακή.

 

To Top