ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν μπορεί να έρθει ο Μπατίστα πριν τις 10 Φεβρουαρίου

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να προκύψει θετική έκβαση στην περίπτωση του Εστεμπάν Μπατίστα, ο οποίος προτάθηκε μεν στους κίτρινους, αλλά δεν θα μπορεί να βρίσκεται στην Ευρώπη πριν τα μέσα Φεβρουαρίου, γιατί τότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του στην Κίνα!

Ο Ουρουγουανός σέντερ θα ήταν όντως ένας παίκτης που θα άλλαζε επίπεδο τον Άρη, αν προέκυπτε συμφωνία. Η πλευρά του Μπατίστα ενημέρωσε την διοίκηση του Άρη ότι ο παίκτης δεν μπορεί να βρίσκεται πριν τις 10-15 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα, διότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Νορθ Κοντρόλ του Πεκίνου ολοκληρώνονται μέσα στον Φεβρουάριο (5/2).

Ενδεχόμενο να “σπάσει” το συμβόλαιό του με την κινεζική ομάδα δεν υπάρχει, διότι τα χρήματα είναι πάρα πολλά (περίπου 800.000 δολάρια) και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μπει σε τέτοια διαδικασία ο παίκτης.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν μπορεί να προκύψει συμφωνία για τον Μπατίστα, καθώς οι κίτρινοι φαίνεται πως επιθυμούν να έχουν ενισχύσει το ρόστερ τους πριν τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στις 27 Δεκεμβρίου.

To Top