ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χωρίς… προπονητή η Κηφισιά κόντρα στον Άρη

Με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής από τον πάγκο της Κηφισιάς τιμωρήθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, κάτι που σημαίνει ότι ο Έλληνας προπονητής δεν θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας στο αυριανό παιχνίδι για την 9η αγωνιστική κόντρα στον Άρη στο “Nick Galis Hall”.

Το επεισοδιακό παιχνίδι του «Ζηρινείου» ανάμεσα σε Κηφισιά και Απόλλωνα Πατρών είχε, παράπλευρες απώλειες, καθώς μετά την τιμωρία των τριών διαιτητών του αγώνα, ανακοινώθηκε και ποινή μίας αγωνιστικής στον Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς και χρηματικό πρόστιμο στον ίδιο και την Κηφισιά.

Η απόφαση αναφέρει:

«1) Επιβάλλεται στην Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ:

α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (απρεπής συμπεριφορά κατά διαιτητή), πρόστιμο 1.300,00€ και

β) για ενέργειες του προπονητή της κ. Η. Παπαθεοδώρου που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος του α΄ διαιτητή), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€, παραπτώματα που αναφέρονται στη με αρ. πρωτ. 154/1-12-2015 κλήση μας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ της 28-11-2015.

2) Επιβάλλεται στον κ. Ηλ. Παπαθεοδώρου Προπονητή της Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ για ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος του α΄ διαιτητή), αφαίρεση του δικαιώματος παρουσίας στον  πάγκο της ομάδας του κατά τη διάρκεια των επίσημων αγώνων της και άσκησης των καθηκόντων του (διεύθυνση ομάδας, αλλαγές αθλητών κ.λπ.) – (αποκλεισμού) για μία (1) αγωνιστική και πρόστιμο 2.750,00€, για τον ως άνω αγώνα».

To Top