ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δεν μπορούν να διανοηθούν ότι ο Άρης έχει δική του άποψη και δικές του προτάσεις!

Το μεγάλο λάθος που κάνουν οι εκπρόσωποι των δύο “αιωνίων” – στην προκειμένη περίπτωση ο Παναθηναϊκός χθες στο συμβούλιου του ΕΣΑΚΕ διά του Μάνου Παπαδόπουλου – είναι πως ανάγουν τα πάντα στην κόντρα τους, δίχως να μπορούν να διανοηθούν πως το ελληνικό μπάσκετ διαλύεται από αυτό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Μάνος Παπαδόπουλος πέταξε “καρφιά” όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Αθήνα διότι ο Δημήτρης Γουλιέλμος και ο Βαγγέλης Λιόλιος του Προμηθέα δήλωσαν το αυτονόητο, ότι πρέπει να αλλάξουν… χθες τα πράγματα στην ελληνική διαιτησία.

Από αυτή τη τοποθέτηση ο παράγοντας του Παναθηναϊκού διαπίστωσε πως ο Άρης και ο Προμηθέας είναι στο… πλευρό του Ολυμπιακού. Δεν μπορεί να διανοηθεί ο παράγοντας του Παναθηναϊκού ότι παίζουν κι άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα, ότι κι άλλες ομάδες έχουν δικαιώματα σε αυτό το πρωτάθλημα και επιζητούν ισονομία.

Δεν μπορεί να διανοηθεί πρωτίστως ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν δική τους άποψη, δική τους φιλοσοφία, δικές τους προτάσεις… Κι αυτό ισχύει και από τις δύο πλευρές των “αιωνίων”, απλώς στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός είναι γεγονός ότι “ξεχωρίζει” στην αλαζονεία.

To Top