Δεν μπορούσε να το… χωνέψει ο Φερέιρα, ο οποίος αποδοκιμάστηκε

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε ότι μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να τρώει τέτοιο γκολ από έναν αντίπαλο που παίζει με δέκα παίκτες δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA: “Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν καλύτεροι. Κάποια στιγμή η ομάδα άρχισε να χάνει την αυτοπεποίθηση της, σχεδόν φοβόταν να παίξει.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Κυνηγήσαμε το γκολ. Κάναμε τα πάντα για αυτό, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Μια ομάδα σαν τη δική μας δεν μπορεί να δέχεται γκολ 2-3 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και όταν ο αντίπαλος παίζει με δέκα παίκτες”.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κάτω από έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έκανε το πρώτο του σχόλιο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έμοιαζε να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει το πώς η ομάδα πέταξε δύο βαθμούς κόντρα στον Αρη, ενώ την ίδια στιγμή είχε να αντιμετωπίσει και το κράξιμο από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την τραγική εικόνα των «πρασίνων».

To Top