Δεν πέρασαν οι μεθοδεύσεις, μια αγωνιστική σε Φατί

Μεγάλη νίκη σε δικαστικό επίπεδο για τον Άρη κόντρα στις μεθοδεύσεις και κυρίως κόντρα στις περίεργες ευαισθησίες των διαιτητών όπως αυτή του Κουκουλάκη. Ο Ρικάρντο Φατί τιμωρήθηκε τελικά με μια αγωνιστική, γλίτωσε τον αφανισμό για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και οι «φίλοι» του Άρη πήραν την απάντησή τους.

Όπως είναι γνωστό, ο Μιχάλης Κουκουλάκης με όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα για την αποβολή του Φατί, έστελνε  στην εξόντωση και στη βαριά τιμωρία τον Φατί (3 συν 2 αγωνιστικές επειδή ήταν αρχηγός).  

Ο Άρης, όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και με εμπεριστατωμένη υπερασπιστική γραμμή συνέλεξε τα απαραίτητα στοιχεία που αποδείκνυαν ότι ο Φατί δεν είχε χτυπήσει τον Ρότσα στη φάση της αποβολής και ότι έπρεπε να τιμωρηθεί μόνο για την πρόθεσή του να το κάνει.

Αποτέλεσμα ο Γάλλος να τιμωρηθεί τελικά με μία αγωνιστική, όπως ανακοίνωσε η Λίγκα στις σχετικές αποφάσεις της.

 Με αυτό το δεδομένο ο ποδοσφαιριστής εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό (η ποινή δεν διπλασιάζεται όταν είναι μία η αγωνιστική της τιμωρίας).

Βέβαια, να υπενθυμίσουμε ότι ο Γάλλος «χρωστάει» και μία ακόμα αγωνιστική από τις τέσσερις κίτρινες που έχει συμπληρώσει, ποινή που θα εκτίσει με την Δόξα Δράμας και στην συνέχεια θα τεθεί στην διάθεση του Μίχαλ Πρόμπιερζ για το παιχνίδι της 15ηςαγωνιστικής κόντρα στην Κέρκυρα στις 4 Ιανουαρίου.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top