Μετά το… μισό ρεπό, επιστροφή στο Παλέ!

Μετά το… μισό ρεπό που έδωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στους παίκτες του, η ομάδα μαζεύεται και πάλι σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο για να κορυφώσει την προετοιμασία της ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη στο κλειστό της Πυλαίας.

Ο Αλεξανδρής προπόνησε τους παίκτες του χθες το πρωί, ώστε να μην πάει μια μέρα χαμένη, έστω κι αν αυτή ήταν τα Χριστούγεννα. Έβαλε την προπόνηση το πρωί και… χάρισε την υπόλοιπη μέρα στους παίκτες για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, να χαλαρώσουν και να “γεμίσουν” τις μπαταρίες τους. Τους περιμένει σήμερα στο Παλέ για να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης είναι ίσως από τα λίγα παιχνίδια που θα πάει στο κλειστό της Πυλαίας χωρίς μεγάλο άγχος. Σαφώς και το ντέρμπι από μόνο του δημιουργεί πίεση, αλλά είναι δεδομένο ότι το άγχος υπάρχει στην άλλη πλευρά. Οι κίτρινοι έχουν πολλά να κερδίσουν με νίκη στην Πυλαία και θέλουν να την κατακτήσουν συνεχίζοντας να παίζουν το μπάσκετ των τελευταίων εβδομάδων, το οποίο τους έχει βάλει στο “Last16” του Γιούροκαπ και τους έχει ανεβάσει κάποιες θέσεις στην βαθμολογία.

To Top