Δεν πέρασαν οι προκλήσεις, έδειξε ψυχραιμία ο κόσμος του Άρη, εκτεθειμένοι οι… εμπνευστές της έντασης! (video)

Δεν πέρασαν οι προκλήσεις, έδειξε ψυχραιμία ο κόσμος, εκτεθειμένοι οι… εμπνευστές της έντασης στο περιθώριο του ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο!

Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων στο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Πριν την έναρξη του ματς, η ΚΑΕ Άρης βράβευσε τους δύο παιδιά, δυο φιλάθλους τον Γιαννάκη και τον Γιάννη χαρίζοντας τους φωτογραφίες με τις δύο ομάδες και ένα ζεστό χειροκρότημα ήρθε από όλη την κερκίδα. Ωστόσο, δυόμιση λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης δημιουργήθηκε ένταση με συνέπεια να διακοπεί το ματς για λίγα λεπτά.

Δεν ήταν τυχαίο ότι ο Χάρης Παπαγεωργίου την Μεγάλη Τρίτη, μια μέρα πριν τον αγώνα έκανε έκκληση στον κόσμο του Άρη να προστατέψει την ομάδα, μια και ήταν πολύ πιθανές οι προκλήσεις. Όπως και έγινε. Υπήρχαν στις θέσεις των… προσκλήσεων, ουκ ολίγες προκλήσεις, με απίστευτες χειρονομίες προς τον κόσμο του Άρη και λίγο έλειψε να τινάξουν στον αέρα το ντέρμπι, προφανώς με στόχο, να υπάρχει μεγάλη διακοπή, ακόμη και εκκένωση των κερκίδων! Ο κόσμος του Άρη, έδειξε όμως ψυχραιμία… Και έμειναν εκτεθειμένοι οι… εμπνευστές της έντασης.

Το Παλέ έδωσε “απαντήσεις”, η κερκίδα ήταν “ηφαίστειο” και οι προκλήσεις θάφτηκαν κάτω από την “λάβα” της.

To Top