Δεν πήραν απόφαση, σε αναμονή της συνάντησης με λίγκα και ΕΠΟ, ανοιχτό πάντα για γενική συνέλευση

 Ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις ώρες το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης. Δεν πήραν απόφαση για μια συγκεκριμένη κίνηση, ανοιχτό το ενδεχόμενο πάντα για γενική συνέλευση.

Στις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ παρουσία και της Κοινωνίας Μελών μετά τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν στην Αθήνα.

Όπως είναι γνωστό η Σούπερ λίγκα με 15 ψήφους και την αποχώρηση του Άρη αποφάσισε να «περάσει» η συμφωνία με τις 45 δόσεις για τα χρέη προς τους παίκτες, για την οποία δεν συμφωνούν οι κίτρινοι.

Πάνω σε αυτή τη βάση, η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.

Τα δεδομένα, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση των ομάδων της Σούπερ λίγκας εξέθεσαν ενώπιον των μελών του δ.σ. της ΠΑΕ Αρης και της ΚΜΑ, ο πρόεδρος, Γιάννης Ψηφίδης, μαζί με τον νομικό Χρήστο Γρόλλιο. Ήταν οι δύο παράγοντες που εκπροσώπησαν τον Αρη στην λίγκα.

Απόφαση συγκεκριμένη δεν πάρθηκε. ΠΑΕ και ΚΜΑ οδηγούνται σε φάση αναμονής των εξελίξεων που θα δρομολογηθούν μετά την νέα συνάντηση (στις αρχές της νέας εβδομάδας) με Σούπερ λίγκα, ΕΠΟ, ΠΣΑΠ, παρουσία και του προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Σαρρή (υπήρξε επικοινωνία που επικύρωσε το ραντεβού), ώστε να κινηθούν ανάλογα.

Δια στόματος του προέδρου της Σούπερ Λιγκ, Γιάννη Μώραλη έγινε γνωστό πως η Σούπερ λίγκα έχει προγραμματίσει μια συνεδρίαση την επόμενη βδομάδα, στην οποία θα κληθούν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές για το θέμα που έχει προκύψει με τον Άρη.

Ανάλογα με το αποτέλεσμα των εξελίξεων αυτών θα δρομολογηθεί το επόμενο βήμα με πολύ πιθανό πλέον το ενδεχόμενο να πέσει το… μπαλάκι των αποφάσεων σε έκτακτη γενική συνέλευση μέσα στις επόμενες δέκα μέρες και με δεδομένο ότι το κρίσιμο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ είναι στις 26 Φεβρουαρίου, στο οποίο θα συζητηθεί η επιβολή ποινών ή όχι στον Άρη για χρέη προς τους ποδοσφαιριστές.

 

 

To Top