ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεν “παίζει μόνος” στην Ισπανία ο Άρης, αποφασισμένος όμως να το παλέψει!

Ένα βασικό κομμάτι του μεταγραφικού του προσανατολισμού του Άρη είναι στραμμένο στην Ισπανία, περιμένοντας πάντα την… απελευθέρωση από το CAS και την υπόθεση Ντουρμισάι.

Όπως έχουμε σημειώσει και σε άλλα ρεπορτάζ, από τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτά του επιθετικού Ροντρίγκο Ρικέλμε (ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή) και μαζί με άλλες δυο περιπτώσεις είναι ψηλότερα στην κιτρινόμαυρη λίστα, δηλαδή αυτές του δεξιού αμυντικού Σαντιάγκο Αρίας και του επιθετικού Μάρκος Πάουλο.

Πρόκειται σίγουρα για ξεχωριστές περιπτώσεις, οι οποίες κρύβουν τις δυσκολίες, τη στιγμή που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Άρης δεν “παίζει μόνος” στην Ισπανική αγορά. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν στρέψει την προσοχή τους, όμως είναι σίγουρος ότι οι κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για όσους παίκτες έχει ξεχωρίσει.

Ειδικά ο Ρικέλμε μοιάζει από τις πιο πολύπλοκες περιπτώσεις εξαιτίας της περσινής εξαιρετικής σεζόν του με την Μιράντες και βέβαια με τα γενικότερα χαρακτηριστικά που έχει.

To Top