ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης έχει τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα

Ζούμε την εποχή της μεταγραφικής ομοβροντίας για τους παίκτες του ΑΡΗ. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και να μην υπάρχει ενδιαφερόμενος να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Εννοείται ότι ο ΑΡΗΣ έχει τους καλύτερους παίκτες στη χώρα. Ποια άλλη ομάδα έφερνε τα πάνω – κάτω με το -6; Αν οι παίκτες ήταν τίποτα φλώροι ή losers δεν θα το κατάφερναν ποτέ. Άσε το αήττητο με τον δικέφαλο. Δύο διπλά στην Τούμπα έτσι για πλάκα. Οπότε είναι φυσιολογικό να θέλουν όλοι να αγοράσουν όποιον φοράει κίτρινα!!!! Προσοχή παιδιά εσείς με τις μπλούζες του ΑΡΗ που κυκλοφορείτε στο δρόμο. Υπάρχει περίπτωση να σας ζητήσουν να υπογράψετε σε ομάδα. Μην σας πιάσουν απροετοίμαστους. Βρείτε μάνατζερ!!!

– Οι ειδήσεις δεν βγαίνουν όλες προς τα έξω όπως είναι. Θα σας πω το παρασκήνιο για να είμαστε όλοι γνώστες. Ξεκινάμε από τον Κουέστα που υπέγραψε. Ναι, γιατί και για αυτόν έγινε μάχη. Τον ήθελε η Μπενφίκα για αντικαταστάτη του Βλαχοδήμου αλλά επειδή είχε κλείσει διακοπές αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τα Γιάννενα , όταν τον φώναξαν να πάει Πορτογαλία , αυτός ήταν ήδη στη Βουρβουρού και δεν πρόκαμε. Οπότε σου λέει που να τρέχω τώρα , εδώ που τους ξέρω και με ξέρουν. Γνωστοί είμαστε όλοι , θα πούμε και μια κουβέντα παραπάνω σε καμιά στραβή, θα τα ξεπεράσουμε κι όλα καλά. Αλλά να ξέρετε. Τον ήθελε η Μπενφίκα!!!!

– Για το Σούντγκρεν ένα θα σας πω. Πάει για back-up του Καρβαχάλ στη Ρεάλ αλλά δεν το λένε παραέξω γιατί θέλουν να τον πλασάρουν σαν σκανδιναβό ήρωα. Ποιο Ισραήλ και κουραφέξαλα. Ρεάλ σε λέω.!!!! Έχουν και ένα θεματάκι με τα λεφτά, ο Πέρεθ είπε ότι θα το λύσει. Να ξέρετε δηλαδή.

– Γκάνεα …… εδώ μιλάμε για πόλεμο. Είναι δυσεύρετα τα αριστερά μπακ, πήρανε οι τιμές επάνω , κάνει κι ο Ρουμάνος το κομμάτι του. Τον έβλεπε ο Μουρίνιο για τη Ρόμα.  Πολλά τα λεφτά. Ο παίκτης θέλει να κάνει ντόρο, αλλά κρυφοκοιτάει και τον Καρυπίδη γιατί είδε ένα μαγαζί γωνία και θέλει να το κάνει σούπερ μάρκετ. Γι’ αυτό αναμένουμε εξελίξεις. Ο Μουρίνιο βιάζεται αλλά έπεσε στην περίπτωση.

-Ο Μπράμπετς είναι στο στόχαστρο της Γιουβέντους, για να αντικαταστήσει τον Κιελίνι. Οι ιταλοί ξέρουν ότι πρέπει να «σπάσουν» το συμβόλαιο και είναι επιφυλακτικοί. Πιστεύουν ότι ο ΑΡΗΣ θα αξιώσει πολλά και δεν είναι διατεθειμένοι να πάρουν δάνειο. Θα πληρώσουν και τον Ντι Μαρία οπότε το σκέφτονται.

–  Καλά εκεί που έχει μεγάλη πλάκα η υπόθεση είναι η ιστορία του Εντιαγέ. Τάχα τον θέλουν τούρκικες ομάδες. Τον παρακολουθούσε σε όλο το πρωτάθλημα η Παρί για αντικαταστάτη του Βεράτι. Χαμός γίνεται. Κάτι φρεγάτες έταξαν στον Α.Σ. να πιέσει την κατάσταση, κάτι αεροπλάνα θα δώσουν στην ομάδα για τις μετακινήσεις, μέχρι κι ο Σαρκοζί πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο για να του πει ότι η Γαλλία θα φέρει εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη για να κατασκευάζεται το ηλεκτρονικό σύστημα προσγείωσης –απογείωσης των Ραφάλ. Κανονική εξωτερική πολιτική δηλαδή. Άλλη κατάσταση.

– Για τον Σάσα δεν πρόλαβε να φουντώσει η φωτιά. Κάτι ερωτήσεις έγιναν από την Ίντερ και έβαλαν μπροστά την κυπριακή ομάδα για να μην εκτεθούν.  Τον έχουν στα υπόψιν τους για να διώξουν τον Βιδάλ αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο. Γίνεται όμως συζητήση. Ο Σάσα δε θέλει να ακούει για τέτοια γιατί αγόρασε ένα καινούριο σκρίνιο για το σπίτι στη Θεσσαλονίκη και δεν ξέρει αν θα χωράει σ’ αυτό που θα του δώσουν στην Ιταλία. Είναι αρνητικός, αν πέσουν όμως πολλά λεφτά δεν ξέρω…. Μπορεί να υποκύψει.

-Για τον Ματέο δεν έχω να πω τίποτα. Τα βλέπετε , τα ξέρετε. Η μισή Ισπανία σφάζεται στα πόδια του. Και βγάλανε ότι τον θέλει μια από τη Νότια Αμερική. Για να μην ανεβάσουν την τιμή το κάνανε, αλλά τα δικά μας τα σαΐνια το πήρανε χαμπάρι. Γι’ αυτό πήγε ο Κάρυ στη Μαδρίτη. Απλά πράγματα.

– Με τον Μαντσίνι έγιναν περίπλοκα τα πράγματα. Εκεί που είχε κλείσει στη Άρσεναλ για να αντικαταστήσει τον Λακαζέτ, ήρθε στο κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας του, και τώρα οι ψήφοι έγιναν τρεις στο σπίτι. Πρέπει να πείσει το νεογέννητο να συμφωνήσει για Αγγλία , η γυναίκα του όμως είναι κάθετη. Βρέχει συνέχεια στο Λονδίνο και θα πάθει καμιά βρογχίτιδα το παιδί και θα τρέχουν στα νοσοκομεία. Στράβωσε η κοπελιά και δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή.

– Τέλος , ο Καμαρά έπαιξε τη ζαριά του και του έκατσαν εξάρες. Ποιος οσφπ και πράσινα άλογα. Τον θέλει για η Ντόρτμουντ, για να καλύψει το κενό του Χάαλαντ. Το παζάρι είναι δύσκολο και σκληρό. Για επιστήμονες. Ο ολυμπιακός «έπεσε» στο τραπέζι όταν ο Τέρζιτς , ο νέος προπονητής γερμανών, ήθελε να πάρει τον Ικάρντι. «Τσίμπησε» ο κόουτς, αλλά οι δικοί μας δημοσιογράφοι συνέχισαν να γράφουν για την κάθοδο στον Πειραιά. Γέλασε και το παρδαλό κατσίκι!!!!!

– Εν ολίγοις καλή μεταγραφολογία αλλά το παραξήλωσαν οι τύποι. Δεν χωνεύεται ότι ο ΑΡΗΣ τερματίζει πιο πάνω απ’ αυτούς και κάνουν τα πάντα για να δείξουν ότι μπορούν να τον διαλύσουν ανά πάσα στιγμή. Θα μείνουν με την όρεξη. Όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται στο ποδόσφαιρο οπότε αυτός που φυλάσσει το συμφέρον της ομάδας θα δει , θα ακούσει, θα πάρει αποφάσεις. Οι εποχές που ο καθένας περνούσε και έπαιρνε ότι ήθελε, έχουν περάσει ανεπιστρεπτή.

Υ.Γ. Φυσικά όλα τα παραπάνω για τους παίκτες είναι προϊόν καλπάζουσας φαντασίας του υποφαινόμενου αλλά δεν έγινε και κάτι. Μήπως και τα άλλα που διαβάζουμε τέτοια εποχή έχουν ψήγματα αλήθειας;

 

To Top