Δεν παίζει ούτε ο Τσαϊρέλης

Ματέι Κρούσιτς και Μιχάλης Τσαϊρέλης θα ακολουθήσουν την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αύριο το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, αλλά δεν πρόκειται να αγωνιστούν αφού είναι ανέτοιμοι ακόμα. Κανονικά θα παίξει ο Χρήστος Ταπούτος, θα ντεμπουτάρει ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Η ομάδα ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της με προπόνηση στο Αλεξάνδρειο. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής προβληματίζεται γιατί δεν έχει λύσεις κάτω από το καλάθι, αφού διαθέσιμοι είναι μόνο ο Χρήστος Ταπούτος (αλλά ανέτοιμος αφού έχασε προπονήσεις μέσα στη βδομάδα λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο) και ο Σαμ Μάλντροου, που δίνει… εξετάσεις παραμονής στην ομάδα. Ο Κρούσιτς και ο Τσαϊρέλης δεν μπόρεσαν να αποθεραπευτούν και κρίθηκε σκόπιμο να μην παίξουν αύριο, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι στον πολύ κρίσιμο αγώνα της 4ης αγωνιστικής, στη Δράμα με τον ΚΑΟΔ.

Ντεμπούτο θα κάνει ο Δημήτρης Τσαλδάρης με την φανέλα του Άρη. Είναι δεδομένο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής, το πόσο θα εξαρτηθεί από τον… ίδιο. Ο 31χρονος γκαρντ δεν είναι 100% έτοιμος και είναι λογικό αυτό, αφού του λείπουν επίσημα παιχνίδια, όμως η ποιότητά του είναι τέτοια που μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Άρη.

Η αποστολή του Άρη “πετάει” για την Αθήνα λίγο πριν τις έξι το απόγευμα, παρουσία και του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη.

To Top