Δεν προλαβαίνει ο Σαρικόπουλος, κρίνεται σήμερα του Χαρίση!

Στην σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η 12αδα του Άρη στον αυριανό αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος κατά 99% θα μείνει εκτός δράσης, “παίζεται” η συμμετοχή του Κώστα Χαρίση, ενώ υπάρχουν κάποιες πιθανότητες, λίγες είναι η αλήθεια, για να γυρίσει από αύριο ο Νίκος Γκίκας!

Η κατάσταση του 23χρονου σέντερ δεν του επιτρέπει να μπει αύριο στο ματς. Χρειάζεται ξεκούραση και θεραπεία το γόνατό του, το οποίο πιέστηκε την περασμένη βδομάδα από τις σκληρές προπονήσεις και την παρουσία του στον αγώνα με τον Κολοσσό, έστω αυτά τα έξι λεπτά.

Ο Χαρίσης προέρχεται από τράβηγμα στους προσαγωγούς, δεν έχει καταφέρει να βγάλει ολόκληρη προπόνηση και σήμερα θα φανεί κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει αύριο την προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στις νίκες.

Σε ότι αφορά τον Γκίκα, έχει δείξει ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον καρπό, αλλά είναι εκτός ρυθμού μετά από την απουσία για έναν και πλέον μήνα. Ενδεχομένως να συμπεριληφθεί στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους, αλλά θεωρείται δύσκολο να πάρει λεπτά συμμετοχής.

 

To Top