Σιγουριά για Ντάνστον, ελπίδες για Μάιλς, δυσκολίες με Σκορδίλη

Ο Άρης κινείται παράλληλα με την υπόθεση του άρθρου 99 και για να κλείσει τις υποθέσεις παικτών που έχουν προσφύγει στην FIBA. Με τον Μπράιαντ Ντάνστον είναι μάλλον θέμα ημερών για να κλείσει η συμφωνία, με τον Άαρον Μάιλς υπάρχει επαφή και καλό κλίμα για επίτευξη διακανονισμού και με τον Γάιο Σκορδίλη… αρχίζουν τα δύσκολα.

Όπως είχε γράψει το PRESSARIS προχθές, υπάρχει κινητικότητα για την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ Άρη και Ντάνστον, ώστε να αποδεχθεί τον διακανονισμό ο Αμερικανός σέντερ και να μειωθούν οι απαγορεύσεις στις δύο.

Με τον Μάιλς όπως διαβεβαίωσε και ο Λευτέρης Αρβανίτης υπάρχει επικοινωνία και προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή και πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές εύκολα ή δύσκολα θα τα βρουν μετά από τόσα χρόνια που εκκρεμεί η υπόθεση.

Τα δύσκολα είναι με τον Σκορδίλη. Ο Κερκυραίος δεν δέχεται την πρόταση που έχει κάνει η ΚΑΕ, πρόταση με την οποία έχουν συμφωνήσει όλοι οι πιστωτές πρώην παίκτες της ομάδας και θα χρειαστεί επιπλέον διαπραγμάτευση για μια υπόθεση που μπορεί να έχει φτάσει κοντά στο τέλος τουλάχιστον δύο φορές, αλλά προς το παρόν δεν έχει κλείσει.

 

To Top