Δεν προπονήθηκαν οι παίκτες, τα είπαν οι αρχηγοί με τη διοίκηση για το οικονομικό!

Δεν έγινε προπόνηση σήμερα, όπως ήταν προγραμματισμένο στον Άρη! Οι ποδοσφαιριστές των κίτρινων ζήτησαν να συναντηθούν με τη διοίκηση για τις οικονομικές οφειλές. Όπως και έγινε. “Υπάρχουν παίκτες που έχουν να παίρνουν χρήματα από πέρσι” ειπώθηκε στη συνάντηση. Δόθηκε χρονοδιάγραμμα από τους διοικούντες, αποφασίζουν για το ποια στάση θα κρατήσουν οι παίκτες.
 
Το πρόγραμμα είχε μεν προπόνηση σήμερα, αλλά αντί για να βρεθούν οι ποδοσφαιριστές στο Νέο Ρύσιο, βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ, στην Αλκμήνης. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσωπούσαν οι τέσσερις αρχηγοί, δηλαδή, οι Νίκος Λαζαρίδης, Σάκης Πρίττας, Ντάρσι Νέτο και ο Ρικάρντο Φατί.

Εκεί έκαναν γνωστό τους ανθρώπους της διοίκησης ότι αρνούνται να προπονηθούν εξαιτίας της μεγάλης καθυστέρησης που υπάρχει στις πληρωμές! Η συζήτηση έγινε ανάμεσα στην αντιπροσωπεία των παικτών με τον πρόεδρο, Θανάση Αθανασιάδη, τον εκτελεστικό διευθυντή, Γιάννη Κόντη και το μέλος του δ.σ. Τάσο Ορφανίδη.

Οι αρχηγοί μετέφεραν στη διοίκηση ότι υπάρχει για αρκετούς συναδέλφους τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα σοβαρό πρόβλημα ακόμη και επιβίωσης, γι αυτό και ζήτησαν να υπάρξει άμεση καταβολή χρημάτων, μια και υπάρχουν παίκτες που έχουν να παίρνουν χρήματα από πέρσι…

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν και από το επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου έγινε «μέσα σε καλό κλίμα και δόθηκαν οι απαραίτητες  εξηγήσεις από την κάθε πλευρά και ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα από τη διοίκηση στους παίκτες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες η διοίκηση κατέβαλε στους παίκτες ένα μέρος των οφειλομένων, με την υπόσχεση ότι θα ακολουθούσαν νέες πληρωμές. Μόνο που αυτό δεν έγινε μέχρι σήμερα.

Η διοίκηση από την πλευρά της επικαλείται προς το παρόν το γεγονός ότι δεν ξεπεράστηκε το πρόβλημα με την εφορία, με αποτέλεσμα να παραμένει δεσμευμένο ένα ποσό 350.000 ευρώ… Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι η ΠΑΕ έχει λαμβάνειν αρκετά χρήματα αυτή την περίοδο, ενώ ακόμη θίχθηκε το θέμα με το επενδυτικό ενδιαφέρον, το οποίο παραμένει ανοιχτό.

Βέβαια, αυτό που απομένει τώρα είναι να διαπιστωθεί ποια στάση θα κρατήσουν από δω και πέρα οι ποδοσφαιριστές. Οι αρχηγοί πήραν στα χέρια τους το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και θα συζητήσουν με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αποφασίσουν, εάν θα βάλουν τις φόρμες τους για να γυμναστούν την Τετάρτη.

Είναι κάτι που θα το αποφασίσουν, μετά την ενημέρωση που θα έχουν από τους αρχηγούς και τη συζήτηση που θα έχουν για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.      

Οι εξελίξεις τρέχουν και το PRESSARIS θα σας ενημερώνει για ό,τι νεότερο. 

To Top