Νέα επιστολή της «Άρης-Πρωταγωνιστής»

Από την «ένωση προσώπων» «Αρης – Πρωταγωνιστής», πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι νέα επιστολή…

«15 Νέες υπογραφές για την Ιδρυτική Διακήρυξη της ένωσης προσώπων «ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ»

Συνυπογράφουμε την ιδρυτική διακήρυξη της Ένωσης Προσώπων «ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» ως πράξη ανάληψης ευθύνης για όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη μας ομάδα, αλλά και ως πράξη κατανόησης της δύναμής μας να αλλάξουμε την πορεία των πραγμάτων .

Η Ένωση Προσώπων προσφέρει την ευκαιρία να ενώσουμε τις φωνές μας. Να καταθέσουμε σύγχρονες ιδέες για όλα όσα απασχολούν τον ΑΣ, την ΠΑΕ αλλά και την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Προτάσεις για την έντιμη, βιώσιμη και διαφανή διοίκηση της ομάδας. Θέλουμε να προστατέψουμε την ύπαρξη του Άρη και για εμάς, αλλά και για τα παιδιά μας. Για τον λόγο αυτό πρέπει να αλλάξουμε σελίδα, να αφήσουμε πίσω τις διαμάχες του παρελθόντος. Να χτίσουμε θεσμούς αντάξιους της ιστορίας, της κουλτούρας και των ονείρων μας για τη ζωή μας. Γιατί ένα όμορφο κομμάτι της ζωής μας είναι ο ΑΡΗΣ. Συμφωνούμε στην πρόσθεση και όχι στην αντίθεση, στη συσπείρωση και όχι στην πόλωση, στην εξεύρεση λύσεων και όχι στην απλή περιγραφή του προβλήματος.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Άρη που ασπάζονται τις σκέψεις μας να συνυπογράψουν και αυτοί την ιδρυτική διακήρυξη της Ένωσης Προσώπων «ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ», να δηλώσουν μαζί μας τη θέληση και διάθεσή τους για ενεργή συμμετοχή στις διαδικασίες της. Δε μας ταιριάζει η μίζερη διαχείριση ενός υπερχρεωμένου συλλόγου. Μας ταιριάζει να θεμελιώσουμε όλοι μαζί ένα σύλλογο πρωτοπόρο, υγιή οικονομικά, να επαναφέρουμε τη χαρά του γηπέδου στα μάτια μας, να προσθέσουμε σε διαφάνεια . Ενωμένοι όλοι χωρίς αγκυλώσεις, για έναν Άρη πρωταγωνιστή αγωνιστικά και κοινωνικά. Στην μάχη αυτή κανένας δεν περισσεύει. Ο ΑΡΗΣ μας χρειάζεται όλους τους Αρειανούς για να προχωρήσει.

1. Θανάσης Αδαμαντόπουλος, 2. Βασίλειος  Αγγελίδης, 3. Ευστάθιος Αθανασιάδης, 4.Κώστας Γεωργιάδης, 5. Μάκης Γκιρκούδης , 6. Κώστας Δελιάκης , 7. Παρασκευάς-Γεώργιος Ζαχαρόπουλος, 8. Στέλλα Καμπούρη, 9. Τόλης Κυριακού , 10. Ξενοφώντας Μαγλουσίδης, 11. Ευαγγελία Μπακόλα, 12. Χάρης Μολυβιάτης, 13.Κυριάκος Πασχαλίδης , 14. Βασιλική Σαμδανίδου, 15. Κωνσταντίνος Σερραίος

Όσοι ενδιαφέρονται να συνυπογράψουν την Ιδρυτική διακήρυξη της Ένωσης Προσώπων ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ επικοινωνήστε :  http://www.arisprotagonistis.gr ,  e-mail: [email protected]“, στέλνοντας το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι αυτονόητη”.

To Top