Δεν το βάζει κάτω η Σταμπουλίδου

Με τους τραυματισμούς να της… χτυπούν την πόρτα στο ξεκίνημα της σεζόν, η παίκτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρη, Μυρτώ Σταμπουλίδου ,κλήθηκε από νωρίς να ξεπεράσει ένα επιπλέον και δύσκολο εμπόδιο στην πορεία της για την καταξίωση στον Άρη και στο πρωτάθλημα της Α1 του γυναικείου.

Η δεύτερη χρονιά της στη Θεσσαλονίκη είναι σε εξέλιξη και η 19χρονη Καβαλιώτισσα έχει στόχο να καλύψει γρήγορα το χαμένο έδαφος.

Όπως δήλωσε η ίδια στο http://www.kavala-sports.gr/: «Υπήρχαν τραυματισμοί στην αρχή της χρόνιας λίγο πριν ξεκινήσει το κύπελλο όπου αγωνίστηκα μεν αλλά με δυσκολία δε. Έχασα το βασικό μέρος της προετοιμασίας εν όψει κυπέλλου αλλά και γενικότερα διότι η ομάδα έκανε δύο φιλικά στη Λευκάδα και δεν πήγα λόγω θλάσης και στους δυο τρικέφαλους στα πόδια.

Επίσης, απουσίαζα από κάποια φιλικά που κάναμε εντός Θεσσαλονίκης με τον Παναθλητικό και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αργότερα δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός ώστε να με κρατήσει εκτός κυριακάτικου ματς ώσπου φτάνουμε στο σήμερα που επέστρεψα σε αγωνιστική δράση πριν λίγες μέρες. Μία ελαφριάς μορφής κάκωση στον ώμο με κράτησε εκτός για δυο αγωνιστικές και έχασα ματς τα οποία ήταν σημαντικά για την ομάδα μας».

To Top