Ζήνδρος: “Επαθα πλάκα από τον κόσμο! Τώρα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι”

O Γιώργος Ζήνδρος μίλησε για την προσπάθεια των “κίτρινων” να παραμείνουν στην Σούπερ Λιγκ και τόνισε πως η νίκη επί του Πανιωνίου αναπτέρωσε το ηθικό της ομάδας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην στήριξη που υπάρχει από τον κόσμο ενώ υπογράμμισε πως αφού τελειώσει η χρονιά θα πρέπει κάτι να αλλάξει στο σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Ζήνδρος στον “Αρένα”:

Για την προσπάθεια του Άρη να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ:“Αναπτερώθηκε η ελπίδα μας με την νίκη επί του Πανιωνίου. Όπως και να έχει η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όμως ο αγώνας της Κυριακής μας δίνει την ικανότητα να βάλουμε κάποιον από κάτω. Σε ισοβαθμία η Βέροια και ο Πανιώνιος είναι οι μόνες ομάδες που κερδίζουμε εκτός και αν γίνει θαύμα και στην Καλλονή. Ο Άρης πρέπει να παλεύει όλα τα παιχνίδια, να πάνε όλα καλά, να ξεχάσουμε την χρονιά και κάτι να αλλάξει. Δεν αρμόζει στον Άρη να ψάχνει βαθμούς και να είναι με την ψυχή στο στόμα κάθε αγώνα”.

Για την νίκη επί του Πανιωνίου:“Υπήρχε καλύτερη εικόνα στις διεκδικήσεις και στην δύναμη σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ήταν συγκλονιστική εικόνα και δεν μας ευχαριστεί ιδιαίτερα όμως πήραμε τους τρεις βαθμούς. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θα δούμε τι έχουμε. Τα χρέη και η έλλειψη μεταγραφών δημιουργεί αυτά τα προβλήματα στην ομάδα. Δεν είναι λύση για τον Άρη αυτή”.

Για την κουτουλιά του Τάτου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο:“Ήταν απαράδεκτη φάση και ίσως έφταιγε ο εκνευρισμός της στιγμής. Παρακολουθούσα την φάση από την αρχή και ο αντίπαλος του κολλούσε και τον ενοχλούσε όμως η αντίδραση του ήταν απαράδεκτη. Στην Αγγλία τα γήπεδα είναι γεμάτα γιατί παίζουν δυνατά αλλά καθαρά”.

Για την μάχη για την παραμονή:“Θα δημιουργηθεί ένα γκρουπ αρκετά μεγάλο στον πάτο του πρωταθλήματος. Με τον Πλατανιά πάμε να πάρουμε το παιχνίδι για να τον βάλουμε από κάτω. Επίσης ο Πανιώνιος από ότι έχω μάθει ότι έχει πολλά προβλήματα. Η νίκη με τον ΠΑΟΚ τον ανέβασε κάτι που δεν το περίμεναν ούτε οι ίδιοι. Δεν έχουν διοίκηση και οικονομικά είναι χειρότερα από τον Άρη. Ο ΟΦΗ δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα. Έχει εξασφαλίσει την παραμονή του”.

Για την δυναμική του κόσμου στο Κλεάνθης Βικελίδης:“Έπαθα την πλάκα μου προχθές. Δεν ήταν μόνο ο κόσμος αλλά και ο παλμός και η στήριξη. Ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει την ομάδα να παλεύει να σωθεί αλλά αλλιώς. Την στηρίζει γιατί πιστεύει πως μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση. Παλαιότερα και στην μέση της βαθμολογίας να ήταν η ομάδα αν δεν διεκδικούσε Ευρώπη ο κόσμος δεν πήγαινε στο γήπεδο από αγανάκτηση. Πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε την προσπάθεια να είμαστε ενωμένοι και τα οικογενειακά προβλήματα μας θα τα λύσουμε μεταξύ μας”.

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:“Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Πολλά μπορούν να γίνουν και αναπολούμε ότι βαθμό έχουμε χάσει. Αυτό που έγινε στην Λειβαδιά γίνεται μια φορά στα 10 χρόνια. Είχαμε και εμείς κάτι παρόμοιο στον Εργοτέλη που το 2-0 το κάναμε 2-3″.

Για την σημασία των επόμενων δύο παιχνιδιών:“Το θέμα είναι το παιχνίδι με την Βέροια αλλά και τον Πλατανιά. Στον Πλατανιά καλή ίσως να ναι και ισοπαλία αλλά μια νίκη θα τα αλλάξει όλα. Πρέπει ο Άρης να κοιτάζει μόνο τα δικά του παιχνίδια και όχι τους άλλους”.

To Top