Δεν πίστευε ο Βραζιλιάνος το… αλαλούμ με το γήπεδο!

Όσο δεν υπάρχει οριστική απόφαση για την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης του Άρη με τον Άρη Ακροποτάμου, τόσο πιο δύσκολη καθίσταται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών και το έργο του τεχνικού τιμ για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.

Με γνώμονα την απόφαση της Τρίτης και τον ορισμό του γηπέδου της Χρυσούπολης ως έδρα, ο Πάουλο Κάμπος διαφοροποίησε το πρόγραμμα του αφαιρώντας κάποιες εξτρά προπονήσεις για να προφυλάξει τους παίκτες του, καθώς είχε την ενημέρωση ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο.

Η χθεσινή απρόοπτη εξέλιξη και η εμπλοκή που… εμφανίστηκε με την έδρα, έχει φέρει τα πάνω κάτω στον σχεδιασμό του Βραζιλιάνου, που πήρε μία καλή πρώτη γεύση της Γ΄Εθνικής…

Πληροφορούμενος από τους συνεργάτες του ότι το παιχνίδι μπορεί να διεξαχθεί Κυριακή, αλλά ακόμα και Δευτέρα έδειξε να μην πιστεύει τα όσα συμβαίνουν και να απορεί με τους ιθύνοντες για την διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Όπως τόνισε και ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει τίποτα προς το παρόν από το να συνεχίσει στο αρχικό πλάνο και να προετοιμάσει την ομάδα σαν να παίζει το Σάββατο και από εκεί και πέρα όταν επιτέλους οριστεί η ημέρα να προχωρήσει στις απαιτούμενες διορθώσεις του πλάνου του.

To Top