Το “λίφτινγκ” του Κάμπος στην ενδεκάδα – Οι επιστροφές και ο προβληματισμός!

Αν και είναι ακόμα νωρίς για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι με τον Άρη Ακροποτάμου, ο Πάουλο Κάμπος φρόντισε από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις να κάνει πράξη τα όσα υποστήριξε περί ενός Άρη διαφορετικού…

Στη χθεσινή προπόνηση ο Βραζιλιάνος έδειξε για πρώτη φορά από την Δευτέρα που ανέλαβε τα αρχικά του πλάνα για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής.

Αναλογιζόμενος και τις πιθανές απουσίες των Γιαννίτση και Προβατίδη που δύσκολα θα προλάβουν, παρέταξε στο οικογενειακό δίτερμα τους 11 που έχει στο μυαλό του να ρίξει από την αρχή στο παιχνίδι.

Κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφουν στην αρχική ενδεκάδα οι Παπαδόπουλος, Γκίνο και Ατματσίδης. Οι δύο πρώτοι μάλιστα δοκιμάστηκαν ως δίδυμο στο χώρο του κέντρου, μία θέση στην οποία μέχρι τώρα ο Παπαδόπουλος δεν έχει αγωνιστεί. Ο Βραζιλιάνος ποντάρει στα επιθετικά του στοιχεία, καθώς όπως τονίσαμε και σε παλαιότερο ρεπορτάζ, θέλει μόνο ο ένας εκ των δυο χαφ να προωθείται.

Από εκεί και πέρα, ο Μπαϊμάκης δείχνει επικρατέστερος για την εστία, ενώ οι Λιόλιος, Γκόλιας, Φερνάντες και Ψυχογιός θα επωμιστούν την αμυντική γραμμή. Επιθετικά, ο Αντώνης Καπνίδης διατηρεί τη θέση του, με τη μόνη διαφορά ότι στο 4-4-2 του Κάμπος θα έχει δίπλα του στην κορυφή τον Ατματσίδη. Δεξιά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Μάουρο Πόρι και αριστερά ο Σουνάς στη μοναδική θέση που μέχρι τώρα προβληματίζει τον Βραζιλιάνο.

Ο 57χρονος τεχνικός θα προτιμούσε να έχει έναν αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό γι αυτό τον τομέα, όμως ο τραυματισμός του Προβατίδη και η έλλειψη τέτοιου παίκτη στο ρόστερ τον αναγκάζει να μεταφέρει τον Σουνά που γνωρίζει αρκετά καλά τη θέση.

To Top