“Δεν υπάρχει θέμα Κόκε” για τη διοίκηση του Άρη

Όπως προέκυψε από την πλευρά του Σέρχιο Κόκε σήμερα θα επιχειρηθεί από τον Ισπανό για δεύτερη φορά να επιστρέψει στην ομάδα του Άρη, με αφορμή την παρουσία της ομάδας στην Αθήνα.

Αυτή η εξέλιξη (υπάρχουν πληροφορίες για συνάντηση με τον εκπρόσωπό του το βράδυ στην Αθήνα), όπως και τον Ιανουάριο του 2012, δεν σημαίνει ότι θα οδηγήσει σε συμφωνία τις δύο πλευρές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός επιθετικός αξιώνει ένα ποσό τουλάχιστον 250.000 ευρώ και ο Άρης σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα και αυτός είναι ο λόγος που στην Αλκμήνης θεωρούν ότι “αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα Κόκε για τη διοίκηση”. Όπως τόνιζαν στελέχη της κίτρινης ΠΑΕ: “τα εμπόδια μοιάζουν ανυπέρβλητα αυτήν τη στιγμή”.

Ο Κόκε έχει συμβόλαιο με τη Μπακού, όμως η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν του έχει διαμηνύσει να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, αφού δεν θέλει να μείνει. Προς το παρόν ο Κόκε δεν έχει άλλες προτάσεις, που να τον ικανοποιούν οικονομικά.

Την ίδια ώρα ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει το χρέος του Κόκε στους κίτρινους (600.000 ευρώ) από την μεταγραφή του στην Χιούστον Ντινάμο, δεν έχει ακόμη εξοφληθεί, συνεχίζοντας να αποτελεί τεράστιο «αγκάθι» σε οποιαδήποτε πιθανότητα να υπάρξει επαφή των δύο πλευρών.

To Top