«Δεν υπάρχει θέμα με το ΑΦΜ» λένε στην Αλκμήνης

Σε ανεπίσημο επίπεδο, αλλά με κατηγορηματικό τρόπο… αποκρούουν οι άνθρωποι του Άρη σημερινό δημοσίευμα που κάνει λόγο για αγορά του ΑΦΜ της Αναγέννησης Επανομής. Διαβάστε τι υποστηρίζουν στην Αλκμήνης, σχετικά με το θέμα που προκάλεσε πολλά σχόλια και αντιδράσεις στις τάξεις του κιτρινόμαυρου κόσμου.

Σύμφωνα με τα όσα τονίζουν κύκλοι της ΠΑΕ: «Το σχετικό δημοσίευμα είναι αναληθές. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα, ούτε μας απασχόλησε. Ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας».
Παράλληλα, πάντα, σε ανεπίσημο ύφος στελέχη της ΠΑΕ, υπογράμμιζαν ότι :«αν είχαμε 500.000 ευρώ να δώσουμε αυτή τη στιγμή, θα τα δίναμε στους παίκτες. Για ποιο λόγο να πληρώσουμε φέτος 1,7 εκατομμύρια ευρώ στην εφορία, αν επρόκειτο να αγοράσουμε το ΑΦΜ άλλης ομάδας»;

Με βάση αυτή την τοποθέτηση δεν υπάρχει για τον Άρη θέμα αυτήν τη στιγμή για το ΑΦΜ της Αναγέννησης Επανομής, ενώ παράλληλα, υπογραμμίζεται ότι «η διοίκηση φροντίζει ήδη από τώρα ώστε να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τη αδειοδότηση της ομάδας το καλοκαίρι και όλα να κυλήσουν βάσει της συνέπειας που υπήρχε»…

Υπενθυμίζουμε, ότι η ΠΑΕ Άρης έχει ζητήσει από το δημόσιο την επιμήκυνση των δόσεων προς το δημόσιο (σε 120) προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει, όπως λειτουργούσε μέχρι τώρα και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

To Top