“Δεν υπάρχει κάποιο κώλυμα με Ηλιάδη”

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Ηλιάδη, Χρήστος Αδαμίδης, μίλησε για το θέμα που προέκυψε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, επιβεβαιώνοντας και αυτός πως δεν υπάρχει «κόλλημα».

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

«Πήγαμε στο πρωτοδικείο Σερρών για το ποινικό μητρώο το όποιο εστάλη. Το πήρε χθες ο Ηλιάδης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αναφέρει πέντε περιπτώσεις οι οποίες επιβάλουν ποινές και όλες αυτές έχουν καταστεί τελεσίδικες προ δεκαετίας. Ως δικηγόρος του και νομικός του οι αποφάσεις αυτές έχουν βγει προ δεκαετίας άρα δεν υπάρχει κάποιο «κόλλημα».

Ο Ηλιάδης είχε κάποιες ατυχίες πριν 20 χρόνια. Αυτές οι ποινές μετατράπηκαν σε χρηματικές το 2005 και τις έχει πληρώσει όλες».

Για την κατάσταση του Δημήτρη Ηλιάδη: «Ήταν πολύ αγχωμένος. Ακύρωσε συναντήσεις για το άρθρο 99 για να πάμε σήμερα στις Σέρρες να ταχτοποιηθεί το θέμα. Πιστεύω να λήξει το θέμα και να «τρέξει» το άρθρο 99. Είναι επιφυλακτικοί όλοι μέχρι να βγει η απόφαση από την ΕΕΑ που πιστεύω θα δικαιώσει τον κ. Ηλιάδη».

Ενώ πρόσθεσε: «Οι αποφάσεις υπάρχουν, το θέμα είναι αν έχει κόλλημα να συμμετάσχει ως πρόεδρος. Δεν έχει κόλλημα, αυτό μας ενδιαφέρει, έτσι λέει ο νόμος. Κάποιος μέσα από την επιτροπή διέρρευσε το ποινικό μητρώο του κ. Ηλιάδη. Αυτό είναι ποινικό αδίκημα. Από πού υπάρχει διαρροή ένας Θεός ξέρει. Πιστεύω από Αθήνα είναι».

To Top