Δεν υπάρχει plan b εάν η Nova “τραβήξει την πρίζα”

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευ. Γραμμένος, ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Nova και με επιστολή που δημοσιοποίησε διευκρινίζει ότι τα κανάλια που μεταδίδουν τους αγώνες της Super League 1 (Nova, EΡΤ, PAOK TV) «ουδεμία  εμπλοκή έχουν στην οργάνωση και λειτουργία του VAR, στην εφαρμογή του πρωτοκόλλου, καθώς και στη λήψη των διαιτητικών αποφάσεων».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Πως θα αντιδράσει το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων εννέα ομάδων της πρώτης κατηγορίας και έχει αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων των τεσσάρων ομάδων που έχουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ για τον Α γύρο του πρωταθλήματος της Super League 1;

Χθεσινά δημοσιεύμτα ανέφεραν ότι η συνδρομητική πλατφόρμα επιθυμεί να πάψει να παρέχει την εικόνα της μετάδοσης των αγώνων της Super League 1, που μεταδίδει στο VAR, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Πρόκεται για απευκταίο σενάριο αφού χωρίς την εικόνα των καναλιών το VAR δεν μπορεί να λειτουργήσει. Όπως σημειώνει το Soccerplus.gr: “Ωστόσο, δεν υπάρχει σύμβαση των καναλιών ούτε με την προηγούμενη κυβέρνηση που ανέλαβε το κόστος του έργου και διενήργησε το διαγωνισμό για την ανάδοχο εταιρεία, αλλά ούτε με την ΕΠΟ ή με τις ομάδες, που να τα υποχρεώνει για την παροχή εικόνας στο VAR.

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει ούτε plan b σε περίπτωση που η Nova επιμένοντας στην «απεμπλοκή από το VAR», τραβήξει το καλώδιο απο την πρίζα”.

To Top