ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεν χάνεται αυτή η ευκαιρία! “Τρίποντο” στην Τρίπολη και ξεφεύγει ο Άρης…

Τα αποτελέσματα χθες… δούλεψαν για τον Άρη, που με νίκη αύριο στην Τρίπολη, όχι απλά “στρογγυλοκάθεται” στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ξεφεύγει από τους διώκτες του!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Χθες, οι δύο ομάδες που ακολουθούν βαθμολογικά τον Άρη, Παναθηναϊκό και Ξάνθη, έχασαν βαθμούς με τον μεν πρώτο να γνωρίζει την ήττα στα Γιάννινα (1-0) και την δεύτερη να μένει στο 0-0 με την Λαμία στα Πηγάδια.

Αποτελέσματα… κουτί για τον Άρη, που έχει αύριο την δυνατότητα με νίκη επί του Αστέρα, όχι μόνο να αφήσει τους Αρκάδες με ελάχιστες πλέον ελπίδες στην “μάχη” της Ευρώπης, αλλά και να αυξήσει την διαφορά από Παναθηναϊκό και Ξάνθη στους τέσσερις και έξι αντίστοιχα. Φυσικά θα περιμένει και το σημερινό αποτέλεσμα του Παναιτωλικός-Λάρισα, καθώς οι Αγρινιώτες είναι επίσης στο -3 από τον Άρη. Ο Πανιώνιος ήταν ήδη στο -7 και μετά την χθεσινή ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, περισσότερο θα έχει το μυαλό του στις… χαμηλές ζώνες, παρά στην Ευρώπη.

Γίνεται επομένως αντιληπτό, πως ο Άρης έχει μία “χρυσή” ευκαιρία στα χέρια του να αποκτήσει από νωρίς ένα σημαντικό μαξιλαράκι ασφαλείας, αρκεί βέβαια να κερδίσει στην Τρίπολη, προκειμένου να μπορέσει με μεγαλύτερη άνεση να κοιτάξει τη συνέχεια του πρωταθλήματος, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στο να μειώσει την διαφορά του -4 από την τέταρτη θέση και τον Ατρόμητο (υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον Λεβαδειακό).

To Top