Δερμιτζάκης: “Έχουμε ίδιους στόχους, αλλά ο Άρης είναι ομάδα με βαριά φανέλα”

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τον Πανθρακικό και τον Άρη χαρακτήρισε ο Παύλος Δερμιτζάκης αυτό που θα γίνει τη Δευτέρα, στη Κομοτηνή, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.

Ο προπονητής του Πανθρακικού τόνισε για τον αγώνα πως “τη Δευτέρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αντίπαλός μας είναι ο Άρης, με τον οποίο φαίνεται να έχουμε κοινό στόχο στο πρωτάθλημα. Μπορεί ο Άρης να προέρχεται από κάποια αρνητικά αποτελέσματα, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί μια ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα.

Εμείς θα πρέπει να έχουμε πάθος για τη νίκη και προσήλωση στο πλάνο μας, ώστε να πετύχουμε τη νίκη και να αναρριχηθούμε στο βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα θέλουμε και τη βοήθεια του κόσμου, που όπως λέω συχνά μπορεί να αποτελέσει τον 12ο παίκτη του Πανθρακικού, επεσήμανε και πρόσθεσε για την ομάδα του: «Έχουμε απουσίες, όπως ο τιμωρημένος Σερφά, ο Μιχαλόπουλος που είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Επίσης κάποια προβλήματα αντιμετωπίζουν ο Πρίττας και ο Βιγιαρέχο. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η επιστροφή του Σαρακατσάνου».

Για την εικόνα του Άρη υποστήριξε: «Ο Άρης στα τελευταία παιχνίδια προσπάθησε να εφαρμόσει ένα πλάνο κυριαρχίας απέναντι στους αντιπάλους του, κάτι που όμως είναι δύσκολο να το υποστηρίξει αυτήν την περίοδο. Θεωρώ πως αυτό θα το αναθεωρήσει στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πιθανολογώ ότι θα δούμε μια ομάδα με περισσότερο αμυντικό προσανατολισμό, που θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σωστοί και στην άμυνα για να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας αλλά και στην επίθεση, ώστε να πετύχουμε το γκολ που θα θέλουμε και να πάρουμε τη νίκη».

To Top