Ο Άρης με τον Αράπογλου στο Παγκόσμιο!

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 28/11-8/12 στην Ερεβαν, πρωτεύουσα της Αρμενίας, θα λάβει μέρος ο πυγμάχος του Αρη, Φώτης Αράπογλου, συμμετέχοντας στην κατηγορία των 91 κιλών.

Ο νεοαποκτηθείς αθλητής, μετά τη μεταγραφή του στον Αρη, έχει σκοπό να επιστέψει με κάποιο μετάλλιο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα και να είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που θα το έχει καταφέρει στην ιστορία της ελληνικής πυγμαχίας.

Συγκεκριμένα, ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Ελλάδας και αήττητος σε Ελλάδα αθλητής πλέον του Αρη, αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον σύλλογο «Α.Σ Βλαντιμίρ» τον Σεπτέμβριο του 2012, θέλοντας πλέον να τιμήσει τη μεγάλη ιστορία του πυγμαχικού τμήματος  του Αρη με πολλές νίκες και διακρίσεις.

Τους τελευταίους τρεις μήνες προπονήθηκε εντατικά, ενώ συμμετείχε και σε διεθνή τουρνουά, κατακτώντας ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια, υπό την επίβλεψη των προπονητών, Γιώργου Γκαβέζου και Στέργιου Κωστίδη. Οι τελευταίοι, μάλιστα, με τη σειρά τους δηλώνουν πολύ αισιόδοξοι για την πορεία του αθλητή και είναι σίγουροι ότι θα τα καταφέρει.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Αράπογλου βρίσκεται ήδη στην Αρμενία, όπου προετοιμάζεται με την Εθνική ομάδα και οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν στις 28 Νοέμβρη, όταν, δηλαδή, ανοίγει και η αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Την προσπάθεια του αθλητή θα ενισχύσει και ο προπονητής του, Γιώργος Γκαβέζος, ο οποίος θα μεταβεί στην Αρμενία, ώστε να δώσουν μαζί τη μάχη για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

To Top