Δεσύπρης: “Ο Super 3, το δεύτερο σπίτι μου”

Δεύτερο σπίτι του χαρακτήρισε ο Τάσος Δεσύπρης τον Super 3, θέλοντας να βάλει τέλος σε όσες παρερμηνείες δημιουργήθηκαν από την λέξη “φοβόμουν” που ανέφερε χθες στην διάρκεια της ομιλίας του στη συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Τάσος Δεσύπρης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook έγραψε πως “θα με βρουν απέναντι τους, όσοι με ταπεινά κίνητρα και δόλιους τρόπους, προσπάθησαν και προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια και να με φέρουν απέναντι στον SUPER 3, παρερμηνεύοντας την αποστροφή της ομιλίας μου και την λέξη ΦΟΒΟΜΟΥΝ. Έχω στον σύνδεσμο αριθμό μέλους 257 και ο γιός μου έγινε μέλος του συνδέσμου σε ηλικία 2 ημερών. Βρέθηκα μαζί με όλους τους φίλους και κυρίως τους κοντινούς στην ηλικία με εμένα σε κοινούς αγώνες δεκαετιών στα κάγκελα και στους δρόμους. O SUPER 3 ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. Και το σπίτι για μένα δεν αποτελεί απειλή αλλά ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ”.

Το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών τοποθετήθηκε εκ νέου με δηλώσεις του στο “Αθλητικό Μετρόπολις” για τα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη: “Αυτή τη στιγμή ο Άρης μας βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Το πρώτο πράγμα που δεν χρειάζεται την δεδομένη χρονική στιγμή είναι οι προσωπικές αντεγκλήσεις, η απόδοση ευθυνών για πρόσωπα ή ομαδοποιημένες καταστάσεις.
Σήμερα, το σπίτι μας έχει πάρει φωτιά. Όταν παίρνει φωτιά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να την σβήσουμε. Ακόμη και με ένα ποτήρι νερό. Αφού συμβεί αυτό να καταλογίσουμε ευθύνες που αναλογούν στον καθένα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για διχασμούς. Συσπείρωση χρειάζεται. Να μπουν όλοι μαζί στην μάχη, για να σώσουμε την παρτίδα, να καταστήσουμε βιώσιμο τον Άρη. Μόνο ο κόσμος μπορεί να σώσει την παρτίδα. Εάν δούμε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί, τότε με λύπη μου το λέω, αλλά θα οδηγηθούμε σε λύσεις του παρελθόντος. Δηλώνω ότι σε αυτή την περίπτωση, θα καταστραφεί ο Άρης. Δεν μπορώ όμως να διανοηθώ ότι ο Άρης μπορεί να μείνει ακέφαλος. Θα σβήσει, θα καταστραφεί. Τότε και εγώ θα ψηφίσω οποιαδήποτε πρόταση βγει, με στοιχεία όμως και επιχειρήματα, προκειμένου να σωθεί το σπίτι μας. Δεν καταλογίζω δόλο, εάν δεν το διαπιστώσω ο ίδιος. Και επειδή δεν έχω διαπιστώσει τίποτα, μακριά από εμένα οποιαδήποτε υπόνοια. Όλα αυτά τα χρόνια διοικούν άνθρωποι αμισθί. Και στο παρελθόν και το παρόν. Ό,τι κάνουν το κάνουν για την αγάπη τους για την ομάδα. Επειδή όμως το 2012 δεν αρκεί η αγάπη, χρειάζεται λύση και χρήματα. Από λάθος εκτιμήσεις φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σήμερα, και λάθος επιλογές”.

Ρωτήθηκε για την Κοινωνία Μελών και τον… πόλεμο που δέχτηκε και απάντησε πως “ήμουν μέχρι το 2012 μέλος του συμβουλίου της Λέσχης, σε ένα συμβούλιο με απόψεις πολλές για τον Άρη. Εγώ είχα συγκεκριμένη αντίληψη για το πώς λειτουργούν οι ανώνυμες εταιρίες. Ίσως από κακές εκτιμήσεις οδηγηθήκαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Όλοι μας έχουμε ευθύνες, αλλά δεν είναι ώρα για καταλογισμό ευθυνών. Πρέπει όλοι να πάρουμε τον Άρη μας αγκαλιά. Ο Άρης είναι βαριά άρρωστος ο Άρης. Πρέπει να τον βάλουμε στην αγκαλιά μας και μέσα από αυτή να της δώσουμε ζωή. Αυτές τις ώρες δεν περισσεύει κανείς. Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω. Δηλώνω παρών. Να δουλέψουμε όμως όλοι μαζί σε ένα συγκεκριμένο πλάνο να βοηθήσουμε τον Άρη μας. Όποιος βάζει τα προσωπικά του και την παρελθοντολογία πάνω από την ομάδα κάνει λάθος
και κακό στον σύλλογο. Επειδή μιλάμε για ΑΕ χρειάζονται άμεσα χρήματα. Αν δεν γίνεται αυτό τότε θα καταφύγουμε στη λύση του χρηματοδότη-επενδυτική που μπορεί να μην μας αρέσει αλλά αν δεν υπάρχει λύση πρέπει να την στηρίξουμε. Και εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα την στηρίξω”.

Σε ερώτηση για το κατά πόσο μπορεί η Κοινωνία Μελών να σηκώσει το βάρος του ανοίγματος στην ΠΑΕ υπογράμμισε πως “καλώ όλο τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στον Φορέα. Στον ιδιοκτήτη της ομάδας του, με οδηγό το συναίσθημα, αλλά και με το χέρι στην τσέπη. Πρέπει από Δευτέρα να γίνει συναγερμός”.

Για την (προφορική) πρόταση του Γιάννη Κόντη επεσήμανε πως “δεν είμαι αρνητικός σε τίποτα. Πιστεύω στο μοντέλο της Λέσχης, είμαι από τους πρώτους που το ακολούθησαν, το πίστεψαν, το δούλεψαν. Θέλω προτάσεις δουλεμένες, τεκμηριωμένες, σχεδιασμένες. Από αυτούς που την καταθέτουν, όχι από τρίτους, όπως έγινε στην περίπτωση Κόντη. Πρέπει η κάθε πρόταση να είναι τεκμηριωμένη με νούμερα και αριθμούς. Θα χρειαστεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μαμούθ. Αυτή πρέπει να καλυφθεί. Αν δεν μπορεί ο κόσμος, τότε δεν μπορείς παρά μόνο να προχωρήσεις στο πλάνο με… τρίτους στην ομάδα”.

To Top