Μποτζώρης: “Εύχομαι να θάφτηκε το τσεκούρι του πολέμου”

Ο Γιώργος Μποτζώρης, υπεύθυνος ανάπτυξης της Κοινωνίας Μελών Άρη τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν χθες στην έκτακτη γενική συνέλευση και ευελπιστεί πως στην πραγματικότητα “θάφτηκε το τσεκούρι του πολέμου”.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο κ. Μποτζώρης με δηλώσεις που έκανε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” υπογράμμισε αρχικά πως “ακούστηκε στη γενική συνέλευση από όλους η αναγκαιότητα συσπείρωσης. Ελπίζω και εύχομαι να ισχύει ότι θάφτηκε το τσεκούρι του πολέμου και η επόμενη ημέρα να μας βρει να αναζητούμε όλοι μαζί λύση για τον Άρη. Είναι το πρώτο μεγάλο ζητούμενο αυτό, εδώ και πολύ καιρό. Ο λαός του Άρη αγωνιά για λύση στο αδιέξοδο. Από τη Δευτέρα όλοι μαζί πρέπει να αναζητήσουμε τη λύση, γιατί αλλιώς θα κριθούμε ως ανεπαρκείς στην εξέλιξη και στην ιστορία του Άρη. Ήταν μία γενική συνέλευση την οποία θα χαρακτήριζα λυτρωτική, στην οποία δικαίως ως ένα σημείο ο κόσμος έκρυβε πολλά μέσα του και ήθελε να ξεσπάσει. Η κατάσταση είναι δύσκολη και όντως υπάρχει οργή από τον κόσμο που έχει το μικρότερη μερίδιο ευθύνης σε όλο αυτό. Οπότε και η αντίδρασή του ήταν αναμενόμενη και δικαιολογημένη ως ένα βαθμό. Ζήτησε ευθύνες επί πάντων. Η επόμενη μέρα είναι επίσης αμείλικτη. Εμείς ως διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών προτείναμε έναν τρόπο, ένα μοντέλο διοικητικής λειτουργίας από ικανούς ανθρώπους με ένα προαπαιτούμενο, τη συσπείρωση και την ενεργή συμμετοχή”.

Αναφερόμενος στο πλάνο που παρουσιάστηκε από την Κοινωνία Μελών ο κ. Μποτζώρης υποστήριξε ότι “είναι ένα πλάνο συγκροτημένο και βιώσιμο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Χρειάζεται όμως στήριξη και συσπείρωση. Θέλουμε και αναζητούμε προτάσεις ρεαλιστικές αλλά και δεσμευτικές, με έγγραφα και στοιχεία.

Ανακοινώσαμε ότι από τις 21 Απριλίου είχαμε στείλει επιστολή στην ΠΑΕ Άρης ώστε στην επικείμενη γενική συνέλευση να υπάρχει έγγραφη κατάθεση της οποιασδήποτε πρότασης που θεωρούν ότι θα είναι η καλύτερη για να βγει ο Άρης από το διαφαινόμενο αδιέξοδο. Πρέπει να κατατεθεί πρόταση από όποιον θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει μία λύση. Καλούμε όσους μπορούν να δώσουν λύση, να τη διατυπώσουν. Δεν είναι δικό μας κάλεσμα αυτό, είναι απαίτηση του λαού του Άρη. Να συστρατευθούμε όλοι σε αυτόν τον αγώνα που πρέπει να δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο χρονικό διάστημα που μένει. Πρέπει να μετρήσουμε δυνάμεις για να δούμε τι μπορούμε τελικά να κάνουμε. Μέχρι τώρα δεν υφίσταται πρόταση, εκτός από αυτή της Κοινωνίας Μελών. Είναι η μοναδική εγγράφως κατατεθειμένη πρόταση.

Το πλάνο το οποίο εμείς προτείναμε είναι: Απευθείας συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ της Κοινωνίας Μελών Άρη. Η Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ να αποφασίζει, μέσω εκλογών, τέσσερα από τα επτά άτομα του ΔΣ της ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης να έχει δύο άτομα και ένα άτομο από την κατηγορία λοιποί μέτοχοι-χορηγοί που πιστεύουμε και εκτιμούμε ότι θα συστρατευτούν.
Μιλάμε στην ουσία για ανθρώπους από το περιβάλλον του Άρη, γνωστοί στην Αρειανή οικογένεια. Από κει και έπειτα θα γίνει η στελέχωση της ΠΑΕ Άρης στα επαγγελματικά καθήκοντα του καθενός και στα πρότυπα μια Ανώνυμης Εταιρίας. Η επιλογή-στελέχωση θα γίνεται βάσει βιογραφικού και ικανοτήτων, από έμμισθους επαγγελματίες του χώρου διοίκησης επιχειρήσεων και ποδοσφαίρου. Τη δύναμη για αυτήν την προσπάθεια όμως θα τη δώσει ο κόσμος, μόνο αυτός μπορεί. Σημαντική θα είναι ωστόσο και η συνεισφορά των επώνυμων Αρειανών που, είτε ως χορηγοί, είτε ως υποστηρικτές, θα συνδράμουν αποφασιστικά. Οφείλουν να το κάνουν και όλοι εμείς να τους δώσουμε τη δυνατότητα στο πλαίσιο μιας έντιμης και αξιοπρεπούς προσπάθειας. Λάθη ασφαλώς υπήρξαν, αλλά μόνο η αναγνώριση δεν είναι λύση”.

Καταλήγοντας ο κ. Μποτζώρης τόνισε πως “το χρονικό περιθώριο δεν μπορεί να πάει περισσότερο από τις 14 Μαϊου. Τα περιθώρια είναι στενά και αμείλικτα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό που είναι σαφώς κυρίαρχο. Είναι και η εμπιστοσύνη και η λειτουργία που πρέπει να αποκατασταθεί. Πρέπει να αποδειχτεί ότι υπάρχει συγκεκριμένη λύση επί συγκεκριμένων προτάσεων. Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες καθώς διαπιστώθηκε ότι πρέπει να εξυπηρετηθεί ένα συγκεκριμένο ποσό. Η κατάσταση αβεβαιότητας σαφώς και δεν μπορεί να μας συνοδεύσει μέχρι τον Ιούνιο.

Η αναγκαιότητα για συσπείρωση είναι μεγάλη. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει αποτέλεσμα για τον Άρη. Οι επιλογές δεν είναι άπειρες, ούτε και ο χρόνος. Υπάρχει αναγκαιότητα, όσο ποτέ άλλοτε, διατύπωσης συγκεκριμένων προτάσεων. Είμαι αυτός, μαζί με αυτούς, προτείνω αυτό, μπορώ να το κάνω, θέλω να το κάνω και θα το κάνω έτσι. Αυτές είναι προτάσεις. Αυτό έχει ανάγκη ο Άρης. Προτάσεις συγκεκριμένες. Η δύναμη και η θέληση του κόσμου είναι δεδομένη σε κάθε δύσκολη στιγμή. Δεν έχουμε δικαίωμα να τους απογοητεύσουμε περισσότερο. Η χθεσινή ημέρα τόνισε την ανάγκη ενότητας και συσπείρωσης. Η σημερινή ημέρα απαιτεί συγκεκριμένες προτάσεις. Η αυριανή θα απαιτεί σημαντικές αποφάσεις”.

To Top