Δευτέρα ή Τρίτη η συνάντηση διοίκησης – μετόχων στον μπασκετικό Άρη για το άρθρο 99!

Στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Πέμπτης ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης είχε προαναγγείλει την συνάντηση της διοίκησης με τους μετόχους, ώστε να τους αναλυθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των χρεών μέσα από την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99. Αυτή η συνάντηση θα γίνει Δευτέρα ή Τρίτη.

Στη συνάντηση θα κληθούν όλοι οι μέτοχοι (μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, Θανάσης Τζεβελέκης) να δώσουν το παρόν και να ακούσουν αυτά που έχει να τους πει η σημερινή διοίκηση.

Όχι ότι δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ διοίκησης και μετόχων, αλλά στις αρχές της επόμενης βδομάδας θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση και φυσικά θα ζητηθεί έμπρακτη οικονομική στήριξη, γιατί πολύ απλά δεν βγαίνει αλλιώς το πρόγραμμα εξυγίανσης μέσα από τις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα.

Υπενθυμίζεται πως οι κίτρινοι θα πρέπει να δώσουν μέχρι 30 Ιουνίου ένα ποσό που φτάνει τα 120.000 ευρώ, ενώ έως το 2017 θα πρέπει να καταβάλουν περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ σε υποχρεώσεις μέσα από το άρθρο 99 και όπως γίνεται σαφές, αν δεν στηρίξουν οι μέτοχοι και οι επιφανείς Αρειανοί (π.χ. Aris Golden Club), τότε τα δυσκολότερα θα γίνουν πραγματικότητα.

 

To Top