Οδηγείται σε φιάσκο του Ντεσπέιν! – Το «πωλητήριο», η θηλιά των 20.000 ευρώ και ο ΠΑΟΚ!

Σε… φιάσκο οδηγείται η υπόθεση του Ρολάντο Ντεσπέιν για τον Άρη, αφού το ανυπέρβλητο εμπόδιο, που ακούει στο όνομα FIVB, όλα δείχνουν πως δύσκολα θα ξεπεραστεί και έτσι ο Κουβανός ίσως δεν θα ντεμπουτάρει με τα «κιτρινόμαυρα».

Οι άνθρωποι του ΤΑΠ Άρης, παρά τις προσπάθειές τους όλο αυτό το διάστημα, να συγκεντρωθεί το ποσό των 15.000 περίπου ευρώ, που απαιτείται να πληρωθεί, ώστε ο Ντεσπέιν να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν τα κατάφεραν. Και ο λόγος έχει να κάνει με οφειλές, τόσο τρέχουσες όσο και από παρελθόντα έτη, που έπρεπε να καλυφθούν.

Βέβαια, εδώ γεννάται και το ερώτημα ‘γιατί ο Άρης σε μία χρονική περίοδο που η ομάδα είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό με τον Σπύρο Φίνο στο «τιμόνι» της, θα έπρεπε να δαπανήσει ένα τόσο μεγάλο ποσό, για να ενισχυθεί με τον Κουβανό;’. Ίσως για να έχει βλέψεις για κάτι περισσότερο είναι η μια απάντηση.

Η ουσία, όμως, πλέον δεν αλλάζει, ο Ντεσπέιν στον ενάμιση μήνα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη παραμένει «ανενεργός» (εξαίρεση το πρόσφατο φιλικό με τη ΜΕΝΤ) και το… δυστύχημα για τους «κίτρινους» έγκειται στο εξής: ακόμα και αν ο Κουβανός δεν αγωνιστεί ποτέ σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη, εφόσον έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα (όπως έχει υποστηρίξει με παλαιότερη ανακοίνωση το ΤΑΠ), οι του συλλόγου θα είναι υποχρεωμένοι να του καταβάλλουν το ποσό των 20.000, που είχε εξαρχής συμφωνήσει!

Όσον αφορά, πάντως, το διαφαινόμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Ντεσπέιν, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συμπολίτης όντως ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη, την περίοδο που βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με τον Άρη, όμως, τελικά ο Κουβανός αποδέχτηκε την πρόταση των «κίτρινων».

Ουδέποτε ξαναέγινε κρούση στον έμπειρο ακραίο, από πλευράς ΠΑΟΚ, που ούτως ή άλλως τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει μείνει εκτός στόχων (τετράδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και αποκλεισμός στην Ευρώπη, τον ενδιαφέρει μόνο το κύπελλο) και δύσκολα θα προχωρούσε σε μία τέτοια κίνηση.

Άλλωστε, την περίοδο των Χριστουγέννων η ομάδα αντικατέστησε τον Μίλκοφ με τον Λόουσον, οπότε φαινομενικά δεν θα προχωρήσει σε άλλη διορθωτική κίνηση. Εκτός αν ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, κάνει την έκπληξη και προχωρήσει σε μια κίνηση εντυπώσεων, παρά ουσίας.

Πάντως, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες, ο πρόεδρος του ΤΑΠ Άρης, Θωμάς Γιώτας, να τοποθετηθεί επισήμως για το θέμα, όπως τουλάχιστον διαρρέει ο ίδιος.

To Top