Δεύτερη δίωξη σε βάρος του Βελλή

Νέα πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Σταμάτη Βελλή μέσα σε δύο μέρες για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Μετά τη χθεσινή πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, εις βάρος του Σταμάτη Βελλή, ήρθε ο έτερος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, να ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο λόγος είναι οι δηλώσεις που έκανε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μετά τον αγώνα της «Ελαφράς Ταξιρχίας» με τον Πανιώνιο στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αθλητικό Metropolis, με τις οποίες υποστηρίζει ότι οι αγώνες της Σούπερ Λίγκας δεν είναι νόμιμοι και κάποιες από τους εντολές εκτελούν εντολές!

Η κλήση αναφέρει:

«Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Σταμάτη Βελλή και της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης για πράξεις προβλέπονται που τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (δηλώσεις στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Nova ΣΠΟΡ FM» και «Αθλητικό Metropolis»)».

πηγή: sportfm.gr

To Top