ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεύτερο σολντ άουτ και (σχεδόν) 20.000 κόσμος στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια! Αυτό θα πει στήριξη και ανταπόκριση!

Το Αλεξάνδρειο ετοιμάζεται για άλλη μια… παράσταση από τους φιλάθλους του Άρη! Το δεύτερο σολντ άουτ στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε σχεδόν 60 ώρες πριν το τζάμπολ του σημερινού αγώνα. Ο κόσμος θα είναι και πάλι εκεί για να παραδώσει μαθήματα στήριξης μιας ομάδας, πάντα χωρίς ακρότητες και σε αθλητικά πλαίσια.

Με την ΑΕΚ υπήρχαν 4.500 φίλαθλοι στο Παλέ. Με την Μπούντουτσνοστ 4.000 βρέθηκαν στις κερκίδες. Σολντ άουτ με τον Παναθηναϊκό και σήμερα σολντ άουτ με τον ΠΑΟΚ! Περισσότερα από 2.500 διαρκείας.

Ο κόσμος του Άρη βλέπει και κρίνει. Στηρίζει από τη πρώτη στιγμή μια ομάδα που προς το παρόν του έχει δώσει ερεθίσματα να το κάνει. Και δεν είναι οι νίκες, είναι αυτό που βγάζει στο παρκέ, αυτό που οδήγησε τους 5.000 φιλάθλους στην ήττα από τον Παναθηναϊκό να χειροκροτήσουν την ομάδα τους.

Αυτή η στήριξη, αυτός ο σεβασμός προς την ομάδα είναι ότι πιο υγιές και εφόσον αυτό θα συνεχιστεί μόνο καλύτερες μέρες θα έρθουν, για τον πολύ απλό λόγο: Όσο το Παλέ θα είναι… φίσκα, η ομάδα θα μεταλλάσεται προς το καλύτερο!

To Top