ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποδεικνύει την ανωτερότητά του (PRESSARIS-LIVE, 17:30) και παραμένει στην κορυφή!

Την ΑΠΕ Λαγκαδά υποδέχεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα με παιχνίδι λιγότερο.

O Nίκος Αναστόπουλος θα στερηθεί για μία ακόμα φορά τον Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος για δεύτερη σερί αγωνιστική θα απουσιάσει, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό, που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Στην αποστολή μετέχει κανονικά ο Ανδρέας Τάτος, παρότι καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Την πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή του Άρη θα έχει πραγματοποιήσει σήμερα το τελευταίαο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των “κιτρινόμαυρων” , ο Χρήστος Ιντζίδης. Το δελτίο του 22χρονου στόπερ έφτασε χθες στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον “Αναστό” να του δίνει μία θέση στην αποστολή και ίσως και στην 18άδα.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Ντόγος, Μαζουλουξής.

 

To Top