ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απλά τα πράγματα: Είναι καλύτερος, το δείχνει και κερδίζει! (PRESSARIS – LIVE, 21:00)

Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από ότι κάνει μέχρι σήμερα (21:00), θα πρέπει να παρουσιάσει ο Άρης στο παρκέ του Nick Galis Hall στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είναι καλύτερη ομάδα, έχει μεγαλύτερη ποιότητα, είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και απλώς καλείται να κάνει να το δείξει αυτό στο γήπεδο. 

Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Ο Άρης ξεκάθαρα βρίσκεται σε καλύτερο αγωνιστικό φεγγάρι από τον αντίπαλό του. Σε όλα τα επίπεδα μοιάζει να είναι και σίγουρα μπαίνει πιο έτοιμος για το σημερινό παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα του χαρίσει κανείς τίποτα. Το παραμικρό.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει μια ομάδα με σαφώς μικρότερο σε βάθος ρόστερ, με λιγότερη αθλητικότητα και ικανότητες, όμως ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι έμπειρη ομάδα, που έχει παίκτες μαθημένους να παίζουν τέτοια παιχνίδια και μαθημένους εδώ και τρία χρόνια να παίζουν διπλά ματς την βδομάδα.

Ο ΠΑΟΚ στερείται προσόντων, στερείται ποσότητας και ποιότητας, άλλά έχει παίκτες με προσωπικότητα και σαφώς όλα αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του.

Αν αυτοί που αγωνιστούν σήμερα κάνουν το ίδιο που έκαναν με την Μπούντουτσνοστ, αν βουτάνε σε κάθε διεκδικίσιμη μπάλα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, αν βγάλουν την ενέργεια και το πάθος τους για τη νίκη, τότε θα την κατακτήσουν.

Δεν υπάρχουν μυστικά για τον Άρη σε αυτό το παιχνίδι. Υπάρχει μόνο ένας δρόμος για τη νίκη. Να κουράσει το μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ και θα το κάνει με την πιεστική του άμυνα, με τις αλληλοκαλύψεις, με τον έλεγχο των ριμπάουντ, με τα χαμηλωμένα πόδια και την αποφασιστικότητα.

Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με καλό περιφερειακό σουτ, ακόμα και οι ψηλοί του σουτάρουν καλά έξω από τα 6,75μ. αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει να παρουσιάσει άλλες αρετές σε συνάρτηση πάντα με το τι θα παρατάξει ο Άρης στο παρκέ.

Με καθαρό μυαλό και χωρίς τίποτα περιττό μέσα στο παρκέ, ο Άρης θα είναι νικητής. Αυτή είναι η εικόνα που φαίνεται πριν το τζάμπολ. Επιβεβαιώσεις και επαληθεύσεις το βράδυ από τον Πρίφτη και τους παίκτες του.

To Top