ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Δεύτερο σπίτι μου ο Άρης! Θα ήθελα ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα”

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης εξομολογήθηκε στον πολύ καλό του φίλου, Χρήστο Ταπούτο πώς αισθάνεται ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από την στήριξη του κόσμου και έδωσε ραντεβού το καλοκαίρι για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Άρη!

Ο 24χρονος γκαρντ μίλησε στην εκπομπή του Ταπούτου στο Yellow Radio 92,8 και τόνισε μεταξύ άλλων: “Περνάει σε όλα τα παιδιά αυτό που κάνει ο κόσμος και νιώθουμε και εμείς υποχρεωμένοι να δίνουμε και τη ψυχή μας στο γήπεδο και το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ανάλογες εικόνες στο μέλλον και θα δίνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάζουμε ασπροπρόσωπους. Δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται, η στήριξη που έχουμε από τους φιλάθλους μας, αυτό που έγινε με τα κουπόνια…”. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Για το μέλλον του στον Άρη κι αν θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα σχολίασε: “Δεν είναι κάτι που μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Σίγουρα ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα θα ήταν κάτι που θα ήθελα κι εγώ, αλλά όλα αυτά θα τα δούμε το καλοκαίρι, όταν θα έχει τελειώσει η σεζόν και θα κάνουμε τον φετινό απολογισμό”.

Ρωτήθηκε ποιο είναι το συναίσθημα να παίζει επαγγελματικό μπάσκετ για την ομάδα που αγαπάει από μικρό παιδί και απάντησε: “Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα. Αυτός ήταν και ο λόγος που επέστρεψα, γιατί ήθελα να παίξω και να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα… Νιώθω τον Άρη δεύτερο σπίτι μου”.

Διαβάστε ΟΛΗ την εξομολόγηση του Μποχωρίδη ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

To Top