ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σχεδόν ένα μήνα μετά…

Την πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα, έναν μήνα και κάτι παραπάνω από την τελευταία του φορά, θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Γιάννης Πασάς.

 Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο 27χρονος ακραίος είχε να αγωνιστεί ως βασικός, από το πρώτο ματς για το 2018 με τον Απόλλωνα Πόντου, στις 7 Ιανουαρίου.

Έκτοτε, έχασε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα, παρότι το τελευταίο διάστημα, έδειξε πως βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό. Καθώς και το νικητήριο τέρμα πέτυχε στην Βέροια, αλλά και ασίστ κατέγραψε στο ενεργητικό του στον τελευταίο αγώνα με τον Πανσερραϊκό, αγωνιζόμενος και στα δύο αυτά ματς, προερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Δημήτρης Σπανός, γνωρίζοντας πως ο Πασχάλης Κάσσος υπέστη κάκωση στον μηνίσκο, που θα τον αφήσει εκτός για τις επόμενες 10-15 ημέρες βάσει των πρώτων εκτιμήσεων, ετοιμάζει τον Αγρινιώτη εξτρέμ, ως αντικαταστάτη του.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, δεν θα υπάρξει καμία απολύτως αλλαγή, όπως αποδείχθηκε και στις δοκιμές της χθεσινής προπόνησης, η οποία αυτή τη φορά δεν πραγματοποιήθηκε στο Νέο Ρύσιο, αλλά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος στο τέρμα, με τους Μανώλη Τζανακάκη, Ούγκο Σόουζα, Γιώργο Δεληζήση και Γιώργο Βαλεριάνο στην άμυνα. Χουσεΐν Μουμίν και Λευτέρης Ιντζόγλου στη μεσαία γραμμή, με τους Βαγγέλη Πλατέλλα, Άγγελο Χαντί και Μιχάλη Μπαστακό στις υπόλοιπες θέσεις της επίθεσης.

To Top