ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεύτερο τεστ για τον Άρη σήμερα και ασκήσεις… ετοιμότητας με Χάιντουκ (PRESSARIS LIVE, 18.30)

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στη διάρκεια του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας του δίνει σήμερα ο Άρης, αντιμετωπίζοντας στις 18.30 (ώρα Ελλάδας) τη Χάιντουκ Σπλιτ.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αυτή τη φορά οι «κιτρινόμαυροι» δεν παίζουν στο Σοχάου, όπου προετοιμάζονται, αλλά επί σλοβένικου εδάφους και συγκεκριμένα στο Športni Park Odranci, το οποίο απέχει περίπου 70 χιλιόμετρα από το μέρος διαμονής της κιτρινόμαυρης αποστολής.

Μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (1-2), ο Άρης δίνει ακόμα ένα φιλικό ευρωπαϊκού χαρακτήρα, καθώς και η Χάιντουκ αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν. Παίζει και αυτή, όπως ο Άρης, στο β’ προκριματικό γύρο του Conference League (22 & 29 Ιουλίου), αντιμετωπίζοντας συμπτωματικά ομάδα από το Καζακστάν, την Τόμπολ.

Σε σχέση με το πρώτο του φιλικό ο Άκης Μάντζιος μπορεί να έχει έναν επιπλέον παίκτη στο ρόστερ. Ο λόγος για τον Ντένις Σέζαρ, ο οποίος προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά με την ομάδα και δε θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Τζέιμς Τζέγκο που δεν είναι έτοιμος για να μπει να αγωνιστεί.

Και στο σημερινό φιλικό ο προπονητής του Άρη αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο στους διαθέσιμους παίκτες του, τσεκάροντας την ετοιμότητα και την ανταπόκρισή τους σε ένα ακόμα δυνατό φιλικό, το οποίο θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.

To Top