ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ροζ: «Έδωσα ότι είχα στον Άρη, κάποια στιγμή θα γυρίσω, πέρασα πολύ όμορφα»

Ο Λίντσεϊ Ροζ ανήκει εδώ και λίγες μέρες στη Λέγκια Βαρσοβίας, ολοκληρώνοντας μια πορεία 2,5 ετών με τη φανέλα του Άρη με γεμάτες σεζόν και κερδίζοντας την αγάπη και τον σεβασμό του κόσμου.

Stoiximan Master με 10.000€ κάθε μέρα εντελώς δωρεάν* & με μόνο 2 σωστές προβλέψεις! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε προετοιμασία με τον Άρη, πήγε στα 3-5 Πηγάδια, απ’ όπου τελικά αποχώρησε για να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Πολωνίας και να υπογράψει συμβόλαιο με τη Λέγκια και να δοκιμάσει μαζί της να μπει στους ομίλους του Champions League.

Λίγο πριν αναχωρήσει για τη Πολωνία ο 29χρονος στόπερ, μίλησε στο PRESSARIS για την απόφασή του να φύγει, τονίζοντας πάντως ότι δε λέει αντίο, αλλά εις το επανιδείν, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο στο μέλλον να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη.

«Νομίζω ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φύγω. Έδωσα ό,τι είχα για τον Άρη, πήρα πολλά πράγματα και κυρίως αγάπη και πέρασα πολύ όμορφα στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Η Λέγκια είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα αλλά και ένα νέο ενδιαφέρον περιβάλλον για την οικογένειά μου. Ελπίζω να τα πάω καλά εκεί όπως τα κατάφερα και στον Άρη».

Καταλήγοντας, δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στους “κιτρινόμαυρους”: «Να το ξέρεις, κάποια στιγμή θα γυρίσω. Θέλω πολύ να επιστρέψω στον Άρη σε κάποια φάση. Έχω κάνει φίλους εδώ. Αγαπάω την Ελλάδα. Οπότε ναι, γιατί όχι;».

To Top