ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δεύτερο φιλικό με Ολυμπιακό σήμερα, ντεμπούτο για Μποχωρίδη

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει σήμερα στις 13.30 στο Μέτσοβο ο Άρης στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του μετά από εκείνο κόντρα στην Καστοριά.

Το σημερινό φιλικό αποτελεί ένα πολύ δυνατό τεστ για τους «κιτρινόμαυρους» που θα μετρήσουν τις δυνάμεις απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Το ντεμπούτο του ενόψει της νέας σεζόν, έστω και σε ανεπίσημο αγώνα, αναμένεται να κάνει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με την Καστοριά λόγω του διαστρέμματος στο αριστερό του πόδι.

Αμφίβολος -και πιθανότατα θα προφυλαχθεί- ο Δημήτρης Βεργίνης, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού και ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου.

Και για τον Ολυμπιακό αυτό θα είναι το δεύτερο φιλικό, αφού την Πέμπτη διέλυσε -στο ίδιο γήπεδο που θα παίξει και με τον Άρη σήμερα- με 103-76 τον ΠΑΟΚ, έχοντας κορυφαίους τους Πρίντεζη (16π.), Σπανούλη (15π., 8ασ.), Τουπάν (14π.) και Μιλουτίνοφ (12π., 9ριμπ.). Νέος προπονητής των Πειραιωτών ο πρώην «κιτρινόμαυρος» Ντέιβιντ Μπλατ, που αντικατέστησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Έμειναν: Σπανούλης, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Παπανικολάου, Στρέλνιεκς, Μιλουτίνοφ, Τολιόπουλος, Αγραβάνης, Μπόγρης.

Ήρθαν: Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος (Παρτίζαν), Ζάκ ΛεΝτέι (Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα), Σάσα Βεζένκοφ (Μπαρτσελόνα), Αξελ Τουπάν (Ζαλγκίρις), Γιάνις Τίμα (Μπασκόνια).

Έφυγαν:  Χολις Τόμπσον, Τζαμέλ ΜακΛίν, Μπράιαν Ρόμπερτς, Κιμ Τιλί, Μπόμπι Μπράουν, Κάιλ Γουίλτζερ, Ιωάννης Παπαπέτρου.

To Top